Ahojte chcel by som Vás poprosiť o radu.
Kúpil som od MALIho zvody a výfuk BOS.
Sú dve možnosti buď som Tatar a neviem ho tam narvať alebo tam nesedí kvôli centrálnemu stojanu.
Ja si teda myslím, že je v tom stojan.
Môj stojan má pružiny na pravej strane v počte 2ks.
Na motorke je navarená guľatina ktorá ma drážky teda takto je spojený centrálny stojan a motorka.
mam rocnik 2009 GSA chcel by som Vás poprosiť o info.
Či je to takto aj na iných ročníkoch 2006/2007/2008
neviem odkial maš tuto fotku ale už podla obrazku je jasne že to nieje na 12tku pretože su tam na každej strane dve oka na uchytenie ku motorke.
na 12tku su dva druhy stojanov. ako píše ten čo maš to je takzvane hranaty typ. a potom je polgulaty typ.
nejde ti tam dat výfuk lebo sa ti dotýka hlavneho stojanu? alebo aky maš s tým problem?
už som vyrabal pár chalanom dorazy na hlave stojany lebo to buchalo do vyfuku.
Upravil 100bubu dne 22.06.2016 08:09
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
omyl. mam doma v poradí 5tu GS. a len 2mali polgulatý stojan. a viem na 100% že tie hranate tam boli od výrobi
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ten "půlkulatý" byl na starších R1200GS (2003, 2004, 2005). Od 2006 nahoru je ten "hranatý". R1200GSA má od začátku výroby ten hranatý (oproti GS se liší délkou).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
no ja mam urcite ten hranaty lebo je to GSA a teda problem je v tom, ze vyfuk by chcel ist priamo cez tu tyč ktora je navarena na kostre motorky a ktorá drží struny centrálneho stojanu.
100bubu ako si to urobil ked mal niekto takyto problém?
napada ma ze ak by som zohnal niekoho to vyraba vyfuky tak ak by mi to mohol prisposobit aby to sedelo... nepoznate niekoho?
Poprípade ine napady?
A napad urezat to co prekaza a rozlučit sa s centralom by som oznacil ako....
bez p*čovýn poprosim
Upravil JaroSVK dne 23.06.2016 07:54
no je vidieť ze to spojenie kolien ma úplne iný tvar ako orig.... ale teda MALImu to sedelo ale ako sa zistilo on mal iny stojan ako ja...
JaroSVK přiložený následující obrázek:
A co si sehnat kulatý stojan a ten případně upravit. Originál ti zůstane pro případ vrácení do původního stavu i s origo výfukem a svodem?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Dobry napad,
Ale asi by bol problem ze ten gulaty je na GS a ja mam GSA
Teda vyska stojanou bude asi ina
A asi by som to potom nevedel dat do povodneho stavu lebo mne zavadza ta gulatina ktora je navarena na motorke. Teda ta ktora spaja motorku a centralny stojan.