Ahoj, potřeboval bych posadit manželku na sníženého vzducháče, optimálně jak sedlo tak tlumiče. Nejela by na něm, jenom by si vyzkoušela jak dosáhne na zem. Potřeboval bych to vyzkoušet, než se dám do přestavby... Optimálně liberecko a okolí. Díky
Upravil Danovec dne 06.04.2018 08:50
Otázkou je, co je to "Liberecko" :-) Já jsem z "Tanvaldska" a v garáži mám 1200GS/2008 originál sníženou. K tomu jedno sedlo snížené a druhé upravené a trochu vyšší. Problém je v tom, že mi na podzim odešlo (asi) palivové čerpadlo, takže na vyzkoušení fakt jenom v garáži. Ale když tam trochu uklidím, tak manželku můžeme popo dopředu a dozadu růčo :-)
Pošli PM a domluvíme se, pošlu Ti číslo na mobil.
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal:
Otázkou je, co je to "Liberecko" :-) Já jsem z "Tanvaldska" a v garáži mám 1200GS/2008 originál sníženou. K tomu jedno sedlo snížené a druhé upravené a trochu vyšší. Problém je v tom, že mi na podzim odešlo (asi) palivové čerpadlo, takže na vyzkoušení fakt jenom v garáži. Ale když tam trochu uklidím, tak manželku můžeme popo dopředu a dozadu růčo :-)
Pošli PM a domluvíme se, pošlu Ti číslo na mobil.
Ahoj mám dotaz a prosbu mohl bys změřit výšku sedla od země.
Mám snad sníženou 1200 tlumiče + sedlo a mám pocit že ty tlumiče nejsou moc krátký díky Václav.
Ahoj mám dotaz a prosbu mohl bys změřit výšku sedla od země.
Mám snad sníženou 1200 tlumiče + sedlo a mám pocit že ty tlumiče nejsou moc krátký díky Václav.
Sorry, moc často sem nechodím, tak jsem si hned nevšiml. Změřím, jasně.
ALE snížení poznáš na první pohled, když mašinu postavíš na bočák. Ještě stále jsem si nezvykl a obracím se za ní s pocitem, jestli nepadá...
Mám 166cm a když jedu sám, tak je to tak akorát. Při cestě s batůžkem na delší štreku už si dávám trochu vycpanější sedlo.
Upravil Old Kojak dne 12.04.2018 14:30
Čest (a) buch, Old K.
Mám 166cm a když jedu sám, tak je to tak akorát. Při cestě s batůžkem na delší štreku už si dávám trochu vycpanější sedlo
Tak to jsi proti mě dlouhán Rko mám továrně snižované a Geso snad dodatečně zkrácenejma Ohlinsama ale na nich to nepoznám takže na špičku jedný nohy je to boj asi to prodám.