Koupím přední plexi na R1200 GSA. kosmetické vady nevadí. Nemí být prasklé, nebo výrazně poškozené (to moje už přes STK nepustí ).
Upravil falcons dne 19.07.2024 11:08
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Případně pokud je někdo z okolí Příbrami či z Prahy kdo zrovna nikam nejezdí, tak bych potřeboval propůjčit plexi kvůli STK na pár dní Pak si tam vrátim to svoje popraskané ať mam čas schánět náhradu.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Já mám, ale musel by ses pro to stavit buď ke mě do Klecan nebo zítra do Radotína. To bys měl blíž, ale musíš mě to říct dneska ať ho s sebou vezmu.
Můžu jak půjčit, tak prodat. Myslím, že mám jedno úplně nový a jedno použitý, ale v super stavu a pak jedno neorigo, ale na STK to ani nepoznají.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA