Zajímalo by mne jak vám ukazuje rezerva benzínu - kdy začne svítit?Někde jsem se dočetl že když na fid panelu ukazují již pouze 2 čárky mělo by se rozsvítit oranžové světlo benzín.U mne ale nic.Přitom při nastartování svítí, to znamená že žárovka je ok.Mám 1150 rv. 2002
Tak díky.Asi mi tedy bude blbnout FID.Ujel jsem asi 40 km po tom co mi zmizela poslední čárka, ale nic se nerozsvítilo.Myslel jsem nejdříve že bude problém jen s žárovkou...Dál jsem raději nejel a natankoval.Budu to tedy rozdělávat i když z těch obrázků jsem moc chytrej nebyl.
No FID ti blbnout nebude ten měřák v nádrži tam hledej zakopanýho pudlaNevím mame tady 2 GS ukazuje to stejně poslední čárka při výjezdech nahoru různě bliká zmizí po chvíli se objeví a do toho začne svítit kontrolka nejdříve se jen tak žhaví a pak svítí na plno problém bych viděl v těch jazýčkách v nádrži
JJ myslel jsem ten měřák.Když natankuju plnou, tak mám čárky všechny a později ubívají řekl bych normálně, jen jsem ještě nikdy neviděl svítit kontrolku rezervy.
No tak to je průser ty jazejčky jsou tam 3,2 na fid a 1 na kontrolku spíná to proti kosře na adv rider to je vysvětlený asi dobře (je to v tom vlákně) ale neumím engliš klucíí ti to snad přeložej
taky tak... jedna carka, nebo zadna carka a zacne to svitit... nevite kolik by tam jeste melobyt stavy? nebo kdyz uz to sviti, tak je to fakt uz krizovka?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
No já na kontrolku jezdím běžně.Jednou v Itošce jsem měl 1 čárku minul jsem na dálnici pumpu a další byla až za 70 km asi tak 5 km za pumpou mi začlo svítit hladový voko ,ale k pumpě jsem dojel ale prdýlku už jsem měl staženou řádsky.A světe div se do malý nádrže jsem natankoval 23l .
Garážový vrtal se ve všem :-)
Na 1100 najedu bez čárek na rosvícenou kontrolku 100km říkam jsi že je to na doraz a když dojedu k pumpě tak nenatankuju víc jak 20 l.Podotýkám že mám seriovou nádrž.
ja na 1150 zkousel ze od rozsviceni kontrolky este 80km kombinovanou jizdou a pak do nadrze teda nacpu i 23 litru, pokud teda nabiram az uplne po vrch - taky mam seriovou nadrz
tel: 722928466, mail: , desertpanniers.we...
basto napsal(a):
já mám na 1100gs nádrž z advenčra a když mi zmizej čárky tak se mi rosvítí rezerva ale špolouchá mi tam ještě 10litrů
To bych si v tvém případě ohnul plovák,protože by mě ten heligón svítil další 3 hodiny do xychtu,což by mě sralo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V sobotu se tedy pustím do opravy.Vyndám to celé ven z nádrže, a snad pak uvidím co dál. Z předchozího vlákna a i obrázků jsem tedy moc nepochopil co mám udělat.Má s tím někdo osobní zkušenost a poradil mi blíže?
ja sem to rozebiral, nic na tom neni, sundas nadrz, odpojis hadicky, odpojis konektor, vypustis benzin, a pak to vyndas. Mel by tam bejt Okrouzek jestli se nepletu tak bacha at ho tam zpet zase dobre usadis. Vevnitr je turbinka, palivovy filtr a plovak se spinacema, koukni na ty spinace, v nich to bude. Az tam budes tak uvidis
mám 2004,jak zmizne poslední čárka,rožne se hladový oko,po ujetí cca 40 km se mi začíná svírat prdélka tak silně,že musím okamžitě natankovat,víc km sem nezkoušel
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to Bystricke: ja kdyz jezdim s rozsvicenou kontrolkou tak poslednim takovym znakem (ten uz teda znamena ze fakt dochazi) je to kdyz brzdim, tak se ten zbytek benzinu nahrne dopredu nadrze. Nasavani do turbiny cerpadla je vzadu, takze v tu chvili bezi nasucho a tak se ozve takovy piskani, neco podobnyho jako kdyz pred startem otocis packou a turbina tlakuje.