Návod nemám ale namístě podržíš tlačítko a nastavíš mód podvozku od helmičky po hory za jízdy měníš jen předpětí norm sport comf nic víc na tom není.
FYYFF
už jsem se na to jednou ptal a nikdo nic...
To MAKO : problem je v tom že to tam přeskakuje zdánlivě nesrozumitelně a tak by si to táta rád pročet aby to uměl na tuty
je to celkem snadný, motor musí běžet a když podržíš dlouze tlačítko pro ESA přepínáš mezi módy (jedna helmička - pouze řidič, helmička + kufry - naložená motorka a řidič, dvě helmičky - řidič a spolujezdec, malé hory a velké hory)
pokud zmáčkneš tlačítko krátce, přepínáš na styl jízdy který chceš - sport, comfort, normal.
snad si to dobře pamatuju, motorku teď u sebe nemam, ale jsem si téměř jistý že to tak je
snad tohle pomůže
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Díky za rady,na tohle už jsem přišel,ale co nevím je to co znamenají ty malý a velký hory a u nich tři druhy nastavení,(teď nejsem u motorky)myslím že tam je soft-medium-hard .
To JardaGS:tohle jsem tady nenašel,asi jsem blbě hledal,tím anglickým se snad nějak prokoušu.Díky
Upravil desmosedici dne 06.05.2010 17:30
BMW R1250GS Adventure HP
desmosedici napsal(a):
Díky za rady,na tohle už jsem přišel,ale co nevím je to co znamenají ty malý a velký hory a u nich tři druhy nastavení,(teď nejsem u motorky)myslím že tam je soft-medium-hard .
To JardaGS:tohle jsem tady nenašel,asi jsem blbě hledal,tím anglickým se snad nějak prokoušu.Díky
1 přilba - solo, 1 přilba + kufr - solo s báglama, 2 přilby solo + spolujezdec + bágly, malá hora - rovinatý terén, velká hora - náročný terén. U každého z těchhle módů můžeš použít nastavení pružin na comfort, normal a sport.
Jestli chceš, tak to oskenuji, ale až o víkendu, teď to nestíhám.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Jo a u těch symbolů hor není comfort atd. ale, jak už bylo výše zmíněno medium a hard, ale je to stejné jako u silničních m´dů.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
NENÍ TO TEDA ŽÁDNÁ PECKA ALE ČÍST SE TO DÁ. mÁM NA PI*U SKENER
kejda přiložený následující soubor: file0001.pdf2004 - 2013 tyhlety super stroje: