Asi se to fakt dá,se mě párkrát stalo že mě hlavní stojánek dal najevo úhel náklonu. Jen při focení to kurna nějak nejde asi to moc chcu a pak to pos..u
Jedu? Tedy žiju!
tu sice nejdem na "krv" ale tesne po tom ako som bol odfoteny som dostal highsidera ktoreho som nastastie ustal (este som nepocul o nikom koho by ta nemecka krava nakopla)
raptor napsal(a):
tu sice nejdem na "krv" ale tesne po tom ako som bol odfoteny som dostal highsidera ktoreho som nastastie ustal (este som nepocul o nikom koho by ta nemecka krava nakopla)
Se nediv na těch špuntech, jestli jsi za to vzal jen o maličko víc a necítil začínající smyk... Ale fotka krásná, stejně jako motorka
misak: jednou si přede mnou takhle škrtnul stojánkem Vjetrnik, dokonce lítaly jiskry ,ale já bych se byl vsadil, že to bylo válcem, když jsme zastavili, šel jsem se na hned kouknout na dekl a nic... Ale nemohlo tam být víc než centimetr, mají kluci německý dobře vyměřený
PS: Na GXC sice nemůžu škrtat ani válcem, ani padákem , ale stupačka to odnáší pravidelně
Upravil morabo dne 05.08.2010 06:32
Maiali nel Fango!
[quote]raptor napsal(a):
... predminuly vikend u Jihlavy mi slusne uteklo predni kolo (Tourance EXP), jel jsem dost ostre, ale nastesti se zase kus dal chytlo. Bylo to v riditkach krasne citit - respektive, malem jsem si z toho pocitu menil trencle. Parnik se ale ani nezhoupl, jel kus smykem a pak dal normalne....
... zachranilo me to, ze to byl takovy fofr, ze jsem stihnul jel lehce ubrat plyn, nic vic.
... takze od te doby tvrdim, ze baworacke zaveseni predniho kola zpetnou vazbu dava a ne ze ne.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
No ja jsem si dneska u Zvikovce sktnul tak moc, az jsem se lekl a slapl si nohou. Hledal jsem pak kde a jediny odreny misto byl ram. Jo a jezdim na TKC.
No ja jsem si dneska u Zvikovce sktnul tak moc, az jsem se lekl a slapl si nohou. Hledal jsem pak kde a jediny odreny misto byl ram. Jo a jezdim na TKC.
TKCčka držej jak židovská víra... s nima jsem nejednou u nás v zatáčkách předjel "zmrzlináře" vnějškem.Čuměl pak jak puk
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vypadá to... odrazky,přídavný obr dálky...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
též sem jednou na výjezdu přidal víc plynu,najednou vidím jiskry od mého motocyklu,vysedám,pokračuji dál po vlastním zadku na svodidla
bystricke přiložený následující obrázek: