basto napsal:
to je krásnýjá kupoval taky 30l ve vodáckým obchodě jednobarevný,či pruhledný od hanahu za 225kč
Vak od Hannahu? Nějaký název, odkaz, cokoli? Netušil jsem, že Hannah dělá vodácké vaky.
OPRAVA není to hanah ale COLLEMAN
koupil jsem je na každoroční výprodeji stanů, v praze, před rokem, jinak sem je vyděl i ve vodáckém obchodě u vltavy v troji,cena skoro stejná dá se to sehnat skoro všude
Upravil basto dne 27.02.2011 11:59
Velice nerad zanasim Pardalovi diskuzi, ale nemuzu nereagovat na basta. Ty pruhledny vaky od Coleman mam taky (2x30 + 1x20l). Potreboval jsem je narychlo a nic lepsiho jsem nesehnal. Jsou o dost levnejsi, maj nejakou vyztuzovaci mrizku, ale s gumotextilem se nedaji srovnavat. Navic ty pruvleky jsou dost blizko u sebe - na tom mensim je to tak nevhodny, ze skoro nejde na topcase. Tyhle Rockway se me libi ...
já mám taky od vodáků a myslím že jsou lepší v jedné; mají plnění podél, né zhora, líp se v tom hledají a ukládají věci...
Over than 250k km on BMW GS bikes
Damian napsal:
Velice nerad zanasim Pardalovi diskuzi, ale nemuzu nereagovat na basta. Ty pruhledny vaky od Coleman mam taky (2x30 + 1x20l). Potreboval jsem je narychlo a nic lepsiho jsem nesehnal. Jsou o dost levnejsi, maj nejakou vyztuzovaci mrizku, ale s gumotextilem se nedaji srovnavat. Navic ty pruvleky jsou dost blizko u sebe - na tom mensim je to tak nevhodny, ze skoro nejde na topcase. Tyhle Rockway se me libi ...
v pohodějen sem dal názor, mám s nimi dost dobrou skošenost, cca 1000km furt v dešti a vše suché jak má být a cena nesrovnatelná, a uchicení mi nějak závažně nevadilo. jen jestli je kvalita vaků Rockway shodná s kvalitoou tryčka co jsem si od nich zde koupil, tak vám garantuju že je použijete dva krák Ale jak řiká nilan z Enrudoškoli není pytel jako pytel ba něco může být i na pytel
Coleman pytle (průhledné s jakousi textilní mřížkou) jsme měli vloni v Maroku. Byly v tom věci v autech. Prakticky všechny se za 14 dnů podařilo poškodit - praskaly v ohybech. Ne že by to nebylo dál použitelné ale prášilo se dovnitř, byly tam malý praskliny. Když se to hodilo do písku při vyndávání věcí, tak to prostě netěsnilo. Podle mě ten materiál není pro nás ideální a dost možná že to bylo vysokými teplotami, na které to asi není dělané. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...