Většina máme na kufrech 2-3 litrový plastový kanystry a v kufrech plný petky ,třeba + já vozim na dlouhý štreky Camel bag na zádech
Kubrt přiložený následující obrázek:
[92.11Kb]
Upravil Kubrt dne 05.03.2011 22:37
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to Kalut: na kufrech v lahvích a kanystru dohromady 5l (1,5+1,5+2), na předních padácích 3l (1,5+1,5)....ale mám 1200GSA
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jasan taky vozím 2* kanystr tak jak to má Kubrt . jeden benzín druhej olej a zepředu kufrů dva držáky na petky po 2l voda. Myslím nějakej přípravek nad válce třeba na padáky i tak Dík pánové .
Na kufru mam drzak domatech. Jeste mam dva v garazi. Chtel jsem je dat zezadu, ale zatim nebyla potreba. Jestli chces, jsou na prodej.
paulik78 přiložený následující obrázek:
A PETky taky jedině od TT nebo lze použít i byč od sodovky ??
Hoď sem prosím foto detailu toho držáku a jak je máš na těch padácích připevněný. Řešim teť něco podobnýho tak ať nevymejšlim vymyšlený.
V TT katalogu jsem tohle bohužel nenašel ...
paulik78 napsal:
Na kufru mam drzak domatech. Jeste mam dva v garazi. Chtel jsem je dat zezadu, ale zatim nebyla potreba. Jestli chces, jsou na prodej.
Já se na ten domatech kdyžtak hlásim.
Jesli by s mi je nechal, napiš mi prosím cenovku, klidně přes PM ..
Me se na motorce nejvic osvedcily Camelbacky. Mam jeden batoh a k nemu ctyri nahradni blady. Nejen, ze muzu pit za jizdy, ale je to i docela slusna zasoba pitne vody (12l) a navic je to velmi skladne a po vypiti to neprekazi. Pokud jsou plne, misto se na ne vzdy najde.
...haus1... nebuťme zas tak ortodoxní, vždyť jde o ty bandasky a ty jsou skvělé(aspoň na pohled). Ty petky zatím taky používám. Snad se také dopracuju k tehle dokonalosti.