By mě zajímalo, jak to, že když najedu v kalendáři akcí na nějaké zvýrazněné datum, tak se ta akce nenapíše. A dřív to šlo? Teď musim kliknout na zobrazení všech akcí a prošudovat celý měsíc.
A taky by mě zajímalo, jak to, že jednou mám stránky přes celou šíři obrazovky a někdy nejsou vidět půlky tabulek a dokonce někdy celý. Prostě se to jakoby rozšíří.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já si čéče nějak nemůžu vzpomenout. My jsme pak už jen chlastali, když nám začali docházet motorky.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ono je to možná tím, že zobrazení hintu se provede až jak je celá stránka naběhnutá. A dívám se, že nějak zlobí jedno počítadko, které dokončení stažení stránek teď nějak brzdí.
Vidíš to. Tak to "člen tester" nemám u jména jen tak. Kdyby mě nebylo, tak by stránky za chvíli třeba teky zkolabovali a pak by museli do nemocnice.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
V kalendáři akcí je možnost blahopřání k narozeninám a jelikož má dnes jeden člen narozky, tak jsem se rozhodl mu napsat. Už kdysi když nás tady na stránkách bylo asi 10 jsem to zkoušel a přání nedošlo jen tomu jednomu, ale všem přihlášeným a tak se tato možnost vypnula. Nedávno se opět objevila a tak jsem ji včera využil. A přání došlo opět všem. Takže mě už psalo 6 lidí, že děkují za přání, ale narozky budou teprv mít nebo už měli. Kdo jste mě ještě nepsal tak stačí mrknout v pravo nahoře na osobní vzkaz. Alespon si myslím, že to tam budete mít všici. No alespon mám na rok klid a nikoho jsem nevynechal. Takže ještě jednou vše nejlepší k narozkám vám všem.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jestli to bylo me tak dik zprava taky dosla datum sedi
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
No,já mám narozky přesně za půl roku,tak nevím,jestli jsi mi přál k těm minulým nebo těm budoucím.Jestli ale k těm minulým,tak díky,hned se cítím o půl roku mladší.....
BMW R 1100GS vzor kačer