Už tady byla jedna výzva k tomu aby si "kolegové" co vytvořili fotoalbum a nevložili do něj žádnou fotku aby je tam buď vložili a nebo aby své album smazali,když nechtějí toto fotoalbum používat. Časem by se totiž mohlo stát ,že ve fotogalerii bude spousta stran,ale málo fotek. Díky
Dá se do fotoalba vložit více fotek najednou nebo musim blbnout 2 hodiny u počítače a dávat to tam po jedné. Pokud to nejde - možná námět pro admina na zlepšení funkce. Díky moc Robert
Robert přiložený následující obrázek:
[135.35Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
Prosím někoho kdo má zkušenost s fotoalbem ......
Dá se do fotoalba vložit více fotek najednou nebo musim blbnout 2 hodiny u počítače a dávat to tam po jedné. Pokud to nejde - možná námět pro admina na zlepšení funkce. Díky moc Robert
Já to vkládal po jedné,ale není to tak složitý a ani jsem u toho neztrávil moc času. Jde to celkem v pohodě.
PS. To je autoportrét?
Upravil BIGR dne 21.04.2008 22:00
Když to tu vidím, tak si asi tyhle stránky šoupnu jako domovské. Pokaždé se tu dovím zajímovosti a navíc popasu oči. Co už je na tom světě krásnější než motorka a pěkná baba. Na motorce mám v podstatě come-back, tak mám foto většinou z vandrů autem. Ale fotím moooc rád a tak taky něco svého přihodím
Juan přiložený následující obrázek:
safari Aitana[/quote]
Pěkný fotky. Hoď je do fotoalba.
A ostatní s tím taky něco udělejte. Prázdný alba jsou k ničemu. Dejte tam aspoň fokty,když už je máte.