kluci jakej máte dojezd na nádrž u ADV 1200,mě včera došel benzín a stále to ješte neco ukazovalo mám dvě ADV jednu 2006 a 2010 ale u obou to blbne ale max ujedu tak 530km při normáloní jízdě okolo 120km..Když jsem dotankovával tak tam ještě byly tak 4 litry přesto nejela až po doplnění..
tom3
Protože ty 4 litry byly v levé pulce nádrže myslím že je to levá někde se to řešilo položit moto na bok a jede se
... servis a diagnostika BMW Motorrad
taky jsem si říkal ale myslel jsem žo to je nějak ošetřený..tak pro příště..a ten dojezd??Jel jsem z klukem v sobotu na 08 a říkal že ujede 600km a toto nešetří..Já to nikdy asi neujel ani na jedné..
tom3
Všechen benzín vyčerpat nelze - něco vždy zůstane v pravé půlce, ve které je podávací čerpadlo do levé poloviny nádrže (kde je palivové čerpadlo). V případě, že dojde benzín, je potřeba položit motorku na levou stranu a ještě něco se přeleje z pravé strany do levé k čerpadlu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
PeDR napsal:
To je finta ještě od Jawek Péráků a výš.
jo tech technologickych paralel je tam vic....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PeDR napsal:
To je finta ještě od Jawek Péráků a výš.
jo tech technologickych paralel je tam vic....
zase si u toho..škarohlídku??
takova nevinna poznamka...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hiksi, ty taky všude a za vším vidíš toho Vjetrníka a s ním spor o osmikilo, že?
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně