Máte někdo zabudovaný Interphone F4 ve své C3 helmě? Nevím, jak tam dostat ten drát, co vede k jednotce - sluchátka a mikrofon jsou v pohodě, místa je tam dost, ale nevím, jak připojit ten drát přes ten límec, co má helma po obvodu...
Uz si to nepamatuju presne, ale rekl bych ze ten limec je vyztuzenej dratem, aby drzel napnutej po obvodu. Narval jsem to nasilim mezi skelet helmy a limec. Zmacklo se to tim dratem, ale kabel to prezije.
Díky všem, nakonec jsem to vyřešil tak, že mi přítelkyně vyšila do límce "knoflíkovou dírku", takže jsem nemusel páčit ty dráty násilím. Jak se k tomu dostanu, nafotím a dám to sem.
Máme to tři gsáci, a nevšiml jsem si, že by byl problém s montáží. Dával nám to tam prodejce a za hodku bylo vše hotovo i s napárováním k různým navigacím, mobilů, helem mezi sebou
všude dobře.....doma GSA
robert_zl napsal:
Tak jak jsem slíbil, dávám sem řešení pro připojení F4 do helmy C3, které jsem nakonec udělal já. Třeba to bude inspirací i pro někoho dalšího
ja si zase radsi pohral s dremelem.. hodim pic potom.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
robert_zl napsal:
Tak jak jsem slíbil, dávám sem řešení pro připojení F4 do helmy C3, které jsem nakonec udělal já. Třeba to bude inspirací i pro někoho dalšího
robert_zl napsal: