Jezdite nekdo s vaky prikurtovanymi na original plastovych BMW kufrech ve dvou lidech? Nejaka vychytavka, jak je tam pripadne bezpecne prichytit? Moc me toho nenapada.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já to řešil jen na originální topcase, ale na kufrech by to mohlo být podobně (oka asi nebudou problém). Bál bych se ale přetížení těch originálních plastových úchytů.
Já jsem s vakem na topcase sice projel Grossglockner, ale pořád jsem byl nervózní, že to váhou někde v tom plastu praskne...
Dawid napsal:
Já to řešil jen na originální topcase, ale na kufrech by to mohlo být podobně (oka asi nebudou problém). Bál bych se ale přetížení těch originálních plastových úchytů.
Já jsem s vakem na topcase sice projel Grossglockner, ale pořád jsem byl nervózní, že to váhou někde v tom plastu praskne...
Jj, diky. Tohle me napadalo jako jedine taky. Do tech vaku moc vahy nepujde. Jen karimatky spacaky a nejake drobnosti.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Dawid napsal:
Jj, diky. Tohle me napadalo jako jedine taky. Do tech vaku moc vahy nepujde. Jen karimatky spacaky a nejake drobnosti.
Každopádně si k tomu musíš připočíst odpor vzduchu při jízdě. Vak na topu je přeci jen dosti vysoko a má pořádnou páku!!! 2 x karimatka + 2 x spacák, byť malý, tak toto je už pořádnej válec, ne těžký, ale objemný.