Myslel, sem, že potřebuješ sundat ten koš (předpokládám, že je to spojkovej koš:-))... kužel je asi napevno v převodovce ne? Takle to bylo u všech motorů, který sem zatim rozebral...
Labus01 napsal:
Myslel, sem, že potřebuješ sundat ten koš (předpokládám, že je to spojkovej koš:-))... kužel je asi napevno v převodovce ne? Takle to bylo u všech motorů, který sem zatim rozebral...
To je rotor altíku a potřebuje se dostat k volnoběžce bo ji má ko
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hm, zajímavej alternátor:-D Vůbec si nedokážu představit, co potřebuje sundat. Vlastně si ani nedokážu představit, jak ten altík funguje, jestliže to na fotce je rotor:-) Přestávám tedy zasírati vlákno a jediné vhodnější nářadí, které mohu nabídnout je kladivo 4,5 kg...
Ještě mě napadlo, co na ten závit u toho kužele našroubovat plochou matici a pak to za ní chytnout a stahnout.
Upravil Labus01 dne 30.08.2012 16:19
Prosímtě ten rotor se točí okolo vynutí a to děla proud.. Je to nejpoužívanější systém mají to i japonci prostě nejjednodušší
xHackerM - tak si ho nech udělat - šikovnej soustružník to má za hodinu hotový. Závit na rotoru 38x1,5. Šroub na "odtažení" mám tuším se závitem M20x1 - nevím to teď přesně, protože můj stahovák má půjčenej kámoš. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
vondri napsal:
Taky sem si to necha vysoustružit a udělal sem na tom bruskou plochu pro klíč.
Když budeš chtít dej vědět a někde bych vyštrachal výkres.
Když vytiskneš ten obrázek a řekneš soustružníkoj že tady má bejt M38x1,5 a na šroub M20x1tak ti to vysoustruží levou zadní
Upravil servisak dne 31.08.2012 08:34
vondri napsal:
Taky sem si to necha vysoustružit a udělal sem na tom bruskou plochu pro klíč.
Když budeš chtít dej vědět a někde bych vyštrachal výkres.