Na 1150 GSA . Přešel jsem na gs hlavně kvůli možnosti většího cestování, ale jako každý vesničan, potřebuješ a taky chceš někam přejet přes kopec. Na dálnici bych ale nechtěl z baťůžku vydrncat ledviny.
Kenvelo napsal:
Na 1150 GSA . Přešel jsem na gs hlavně kvůli možnosti většího cestování, ale jako každý vesničan, potřebuješ a taky chceš někam přejet přes kopec. Na dálnici bych ale nechtěl z baťůžku vydrncat ledviny.
Když tam nedáš pneu typu cross, tak nevydrncáš s žádnými co jsou určené na enduro, všechno jsou to silniční pneu.
Upravil joe dne 01.04.2013 21:26
Každopádně, ale počítej, že pokud budeš jezdit často dálnici tak ti žádná ošpuntovaná pneu nevydrží velký nájezd.
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Já jsem zastánce špuntů, raději v půlce sezony přezuji a finančně to vyjde skoro na stejno (po ČR).
Vzhledem ke stoji z 99% vynechávám dálnice. Po R kovejch se taky dá jet svižně
A hlavně mě za humny nezraděj, když si to třeba zkracuji
Upravil Kuci dne 01.04.2013 22:10
tak to seš dobrej...karoo3 se prodávají tak měsíc,možná 2
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Flare napsal:
Jojo, měl jsem Karoo na druhou půlku sezóny ... ty gumy jsou skvělý, měkký, v terénu pěkný ... ale špunty no :-) se všemy výhodama i nevýhodama
To máš nějakou protekci...?? Mluvil jsem minulý týden s kámošem co prodává gumy ohledně ceny a říkal,že je ještě nemaji ani na centrálním skladu v Dojčlandu,takže mi nepotvrdil ani cenu...
Moto-pneu.cz teda ukazuje,že už je má...moc tomu nevěřim a on taky ne
zetor přiložený následující obrázek: