Já jen doufám, že to nikdy nezruší a ani nijak neupraví.
Jak bych citoval jednoho instruktora autoškoly ze známe MP3 - "Jeď na to, na co máš!"
Nikdo tam nikoho nenutí jet přes limit. Je to každého svobodné rozhodnutí se těch závodů účastnit. Na konci je čeká buďto sladká chuť vítězství a nebo hořká chuť porážky.
Jsou to blázniví šílenci a to se mi na tom líbí.
Čest památce všem, kteří na tomto unikátním závodě položili život.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Je to samozřejmě smutné. Ale když už je tady téma o TT, nejezdíte někdo na 300 zatáček Gustava Havla do Hořic? Je to krásná podívaná, jelo se už 51 ročníků, má to velkou tradici a lepší podívaná na road-racing za mě u nás není. Proti závodům na okruhu je to hodně bez kondomu, člověk je v centru dění. Škoda, že letos se nejezdili veteráni a budou k vidění v Hořicích až na samostatném závodě "česká Tourist Trophy" 15-16.6.2013
Melizoy přiložený následující obrázek:
[193.79Kb]
Wer später bremst, fährt länger schnell.
radovant napsal:
Je celkem prekvapujici ze TT jeste nezrusili, nebo nejak "nezbezpecnili". Co tak registruju tak je to snad kazdy rok nejaka smrtelna nehoda.
Za existenci závodu to vychází na víc než jednu smrtelnou nehodu za ročník...
Trat TT na Isle Of Man dokaze totalne pohltit. Jeste v dobe kdyz jsem mel litacku jsme tam byl s kolegou a byl to opravdu velky zazitek. Smekam pred vsema co do toho jdou
Čest nejen vytezum ale i porazenym.I pád na hubu je pohyb kupředu
radovant napsal:
Je celkem prekvapujici ze TT jeste nezrusili, nebo nejak "nezbezpecnili". Co tak registruju tak je to snad kazdy rok nejaka smrtelna nehoda.
Za existenci závodu to vychází na víc než jednu smrtelnou nehodu za ročník...
Ja jsem nemyslel ze bych chtel aby to zrusili, to samozrejme ne. Taky souhlasim, ze kazdy ma jet v ramci svych moznost (idkyz adrenalin je celkem svine a pokud jej ma clovek v krvi dost tak jaksi limity ztraci) i a riziko podstupuje dobrovolne. Spis je to dost extremni zavod, treba z Rallye B byla taky extremni a po par nehodach ji zrusili. Nekde jsem cetl uvahu ktera me zaujala. Bylo to na margo F1 - autor popisoval, ze ma pocit ze zavodnici jsou nejake stroje ktere po zavode proste hybernuji aby se neunavili na rozdil od 70tek, kdy se chlastalo do rana a pak po pul hodince spanku sedlo do kokpitu Rekl bych ze dnesni sport, jakykoli, smeruje k tomu ze sportovci budou dokonale radoby stroje. Nastesti TT je porad vyjimkou, stejne jako silene erzberg rodeo.
Takze jsem rad ze to jeste porad existuje, samozrejme me mrzi kdyz se stane nejaka smrtelna nehoda, ale to k tomu bohuzel patri.
radovant napsal:
radovant napsal:
Nemají Zemana.
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich