Snažil jsem se to tu někde najít a zrovna ten můj problém jsem nikde nenašel. Najel jsem letos s hrochem za 2 měsíce 6tis km a po 7mi letech na Hondě jsem zjistil, že až GS mě táhne mimo silnice nejvíc a teď ten problém Je to rok 2001 s ABS bez posilovače. ABS funguje tak jak má. Po nastartování blikají obě kontrolky a jak se rozjedu zasyčí kontrolky zhasnou a ABS maká. Jenže nejde vypnout. Tlačítko po rozjetí a zasyčení už nereaguje a to ani po úplném zatavení. Jediná změna nastane, když to chcípnu znovu otočím klíčkem nebo nastartuju blikájí obě kontrolky ABS zmáčknu vypínač tak spodní trvale svítí a horní zhasne. Po rozjezdu zasyčí zhasne i spodní a ABS zase maká. Je to od něj pěkný, ale na šotolině bych byl radši bez něj. Dík za zkušenosti a jestli to tu už někde je tak jen nakopnout kde
BMW R 1150 GS
jestli je to tak snadné tak si dám za rohem pár facek. Dík zkusím. Jinak kamarád má 1100 a tam i když jede a zastaví tak mu to prý jde vypnout BMW R 1150 GS
MoonCZ napsal:
jestli je to tak snadné tak si dám za rohem pár facek. Dík zkusím. Jinak kamarád má 1100 a tam i když jede a zastaví tak mu to prý jde vypnout