Byl jsem pár dnů "mimo civilizaci" a několikrát jsem řešil dobíjení mobilu..(tabletu)
Uvažuju o nějaké slušné solární nabíječce (ne čína za 500 kč), našel jsem pár možností :
bluesbery napsal:
Byl jsem pár dnů "mimo civilizaci" a několikrát jsem řešil dobíjení mobilu..(tabletu)
Uvažuju o nějaké slušné solární nabíječce (ne čína za 500 kč), našel jsem pár možností :
mam SolarGorillu.. tj. celkem ultimatni reseni.. a bylo to zaalostne slabe
jak mas moto s altem, neres to.
radsi 2x Powergorillu a mas energie dost.
Upravil hicks dne 18.08.2013 20:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
bluesbery napsal:
Měnič mám a vozím ho sebou, ale teď potřebuju dobíjet i když nemám k dispozici auto nebo moto.. Prostě žádný zdroj proudu..
tak si sakrys kup tu Powergorillu a mas pokoj,
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Už se to řešilo jinde. Mám Powermonkey eXtreme s baterkou 9000 mAh a zatím spokojenost s vyjímkou, že se různé režimy aktivují na dotykové plošce vedle displeje a asi na to někdy nemám správný cit, nakonec se to ale vždy podaří. Před cestou nabiju zdroj doma ze zásuvky, na cestách nabíjím dle potřeby večer ze zdroje a když dochází, dám solární panel na topcase a zase ho dobiju. Zpracování je pěkné včetně obalu, neklouzavé, pogumované, tak to mám rád, vypadá to odolně a vodotěsně. V dnešní době "kurvítek" a šuntů na 2 roky na mne tenhle solár působí jako kvalitní výrobek na delší dobu.