Mně se líbí tyto: http://www.aliexp...41273.html
Upravil swat dne 22.03.2014 10:59
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Swat: presne ty co se ti libi jsou nejlepsi duvod je tam super dioda cree a kompaktni velikost. Ty 18w jsou delany s 3w je tam vic obvodu a vic se zahrivaji sviti asi dobre ale dle meho zbytecna velka kostka
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek> na ty sem včera koukal na servisákovo motorce, nevypadalo to špatně a svítili pěkně ..dost o nich přemýšlím mas zkusenosti jak s mlhovkou tak dálkovkou? dalkovky jak svitěj jsem videl
Julkni do vlakna svetla madein honkong at to tu nezasirame jinak mlha sviti kolem sebe a takmax do 3-5 metru pred tebe. Kluci ji pouzivaj na denni sviceni nebo jako doplnek = mlha sviti u motorky pak sviti klasickej svetlomet a dalka prodluzuje kuzel svetla dal takze mas osvi eno od motorky az do dalky
Čeština můj koníček
tak a vcera vecer som ich otestoval za jazdy. Uplna parada, svetla jak na kamione. Dokonca som ich mal pustene skoro stale ked sa zacalo stmievat a aj ked bola tma, nikto mi neblikol z protismeru, ze by som niekoho oslnoval. No a som spokojny, svietim, je ma vidiet a nikomu z protismeru nevadia.
copo napsal:
tak a vcera vecer som ich otestoval za jazdy. Uplna parada, svetla jak na kamione. Dokonca som ich mal pustene skoro stale ked sa zacalo stmievat a aj ked bola tma, nikto mi neblikol z protismeru, ze by som niekoho oslnoval. No a som spokojny, svietim, je ma vidiet a nikomu z protismeru nevadia.
Mám 10W a jsem s nima spokojený, ale tohle musí být pecka... pouvažuju o výměně.. bo u motocyklu zvláště ve dne není světel nikdy dost . Amerika neamerika...
Upravil bluesbery dne 23.03.2014 22:08
bluesbery napsal:
Mám 10W a jsem s nima spokojený, ale tohle musí být pecka... pouvažuju o výměně.. bo u motocyklu zvláště ve dne není světel nikdy dost . Amerika neamerika...
To LukyGS ví dobře sám.Taky dvojkolový kamion,že Radime?????
.
copo napsal:
Tvoje posledni veta je absolutni blabol.. zkus sedet v aute proti temto svetlum. Az si to vyzkousis tak se vrat a smaz ten nesmysl ze to nikomu nevadi a neoslnuje..
bluesbery napsal:
To LukyGS ví dobře sám.Taky dvojkolový kamion,že Radime?????
No tak ty světla co mám sou decentní a malý ale svítí fest...tady ty sou jak plácačky na mouchy a ani si je nedovedu na své moto představit
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Souhlas s Ježkem, ty LEDky svítí svinsky, a za šera natož v noci je zásadně nepoužívám. Ale jako maják ve dne jsou postatně užitečnější než obyčejná žárovka
Upravil bluesbery dne 23.03.2014 22:26
bluesbery napsal:
Souhlas s Ježkem, ty LEDky svítí svinsky, a za šera natož v noci je zásadně nepoužívám. Ale jako maják ve dne jsou postatně užitečnější než obyčejná žárovka
Ledky pouzivam pres den a pri seru v lese a v noci jako dalkovy ne na bezny sviceni.
Čeština můj koníček
copo napsal:
Tvoje posledni veta je absolutni blabol.. zkus sedet v aute proti temto svetlum. Az si to vyzkousis tak se vrat a smaz ten nesmysl ze to nikomu nevadi a neoslnuje..
nemam ten pocit, kedze nikomu som nevadil zatial svietenim, samozrejme ak budem mat pochybnosti, tak nebudem zbytocne svietit.
Nemam chut sa tu hadat ani o tom polemizovat.
copo@centrum.sk