Ahoj, kdyby někdo chtěl, natrackovali jsme o víkendu fajn cestu po Šumavě. Sice žádný off road, ale super cesta. GPX lze stáhnout, případně přes PM pošlu.
Černá v P – Klatovy http://www.everyt...id=2835085
Upravil fireboy dne 23.06.2014 21:14
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
fireboy napsal:
Ahoj, kdyby někdo chtěl, natrackovali jsme o víkendu fajn cestu po Šumavě. Sice žádný off road, ale super cesta. GPX lze stáhnout, případně přes PM pošlu.
No to je tedy pěkný, zrovna když jsme se motali tenhle víkend na blint po Šumavě a vymýšleli, kudy se svézt v prostoru od Hamrů po Kašperky
Ale i tak bylo pěkně... krásnej kraj. Jen všude ty zákazy... ale což, národní park třeba respektovat, aspoň někde to neni zrytý.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
No to je tedy pěkný, zrovna když jsme se motali tenhle víkend na blint po Šumavě a vymýšleli, kudy se svézt v prostoru od Hamrů po Kašperky
Ale i tak bylo pěkně... krásnej kraj. Jen všude ty zákazy... ale což, národní park třeba respektovat, aspoň někde to neni zrytý.
My do terénu nelezli, jen silničky III. a II. třídy (většinou) a i tak paráda!!! A hlavně pak v neděli zpátky přes Rakousko a Německo!!! Nádhera...
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
My do terénu nelezli, jen silničky III. a II. třídy (většinou) a i tak paráda!!! A hlavně pak v neděli zpátky přes Rakousko a Německo!!! Nádhera...[/quote]
No právě, co jsem viděl, tak na Šumavě se mimo silnici bez zákazu už nepodíváš a člověk musí mít radost aspoň ze silničních kochaček. Co se šotolin týká, tak jsem viděl samé závory a zákazovky. Pár let zpátky jsem projezdil Šumavu na kole, a teď o víkendu jsem se těšil, že si něco dám na motorce. Jestli někdo znáte poslední sjízdné šotoliny, perte to sem ...
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Já Šumavu projel hned po revoluci ještě na choperu, všechno byly sice starý rozmlácený asfaltky (většina z původně vojenské části Lipna), ale byla to paráda. Dnes už je 90% těch asfaltek zavřenejch jen pro kola a pěší. Dokonce mě tam před lety chytili policajti už 7:30 ráno a klika byla, že jsem jel z penzionu, ale stejně mě vrátili na hlavní. Takže šotolina na šumavě je asi z říše snů, pokud někdo nějakou zná ... ????, tak si jí předpokládám asi nechá pro sebe
Upravil DRS-GS dne 24.06.2014 09:55