Hoj, mam ji, myslim, ze je to zaklad, ktery pouziva vice firem.
Ja jsem s ni spokojeny, je pravda, ze se v chladnu a desti mlzi, ale ma dobrou prvni polohu otevreni plexi, takze ta to vyresi. Nikde nic nedrnci. Slunecni slona je super. V porovnani s schubert concept je delsi, ale do nosu mi nenarazi. Barva clony super.
Interier neskrabe a dle me je pekne zpracovany. Dofukovani licnic zatim nepouzivam, ale je to dobra alternativa az se licnice trochu vymackaji. Asi neni nejlehci, ale to me nijak neomezuje.
Dle me to neni spatna volba, ale nenan zkusenosti s jinou enduro helmou.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Hoj, mam ji, myslim, ze je to zaklad, ktery pouziva vice firem.
Ja jsem s ni spokojeny, je pravda, ze se v chladnu a desti mlzi, ale ma dobrou prvni polohu otevreni plexi, takze ta to vyresi. Nikde nic nedrnci. Slunecni slona je super. V porovnani s schubert concept je delsi, ale do nosu mi nenarazi. Barva clony super.
Interier neskrabe a dle me je pekne zpracovany. Dofukovani licnic zatim nepouzivam, ale je to dobra alternativa az se licnice trochu vymackaji. Asi neni nejlehci, ale to me nijak neomezuje.
Dle me to neni spatna volba, ale nenan zkusenosti s jinou enduro helmou.
Doufal jsem že se ozveš viděl jsem ji včera u Tondy ,ale nebyl jsem si jistej že je to tvoje.Asi do ní půjdu.Jinak mašina už ti zase pěkně vrčí včera jsem byl u prvního zážehu po opravě.
Kdyz jsem ji kupoval, byla prvni v republice. Tak doufam, ze si si ji alespon poradne prohledl.
Ja ji za sebe muzu doporucit. A vsichni rikaji, ze ta barva je perfektne viditelna. No jestli to nemas daleko k Tondovi, tak se tam stav pokud Ti sedne cislo, tak ji vyzkousej. Uz je trosku proti nove vymackla.
Tonda mi vecer volal ze uz brci. Mam z toho radost. Preci jen asi ten motor dostal kour i kdyz jsem se snazil jet co nejohleduplneji.
Splněný sen moje 1100GS
Viditelnost muzu odprisahnout. Jencka bylo videt z transfagarase a to byl na transalpine
Ted vazne - barva je fakt supr, skoda ze to nedelaji na helmach co jsou kompatibilni s moji palici
jencekgs napsal:
Kdyz jsem ji kupoval, byla prvni v republice. Tak doufam, ze si si ji alespon poradne prohledl.
Ja ji za sebe muzu doporucit. A vsichni rikaji, ze ta barva je perfektne viditelna. No jestli to nemas daleko k Tondovi, tak se tam stav pokud Ti sedne cislo, tak ji vyzkousej. Uz je trosku proti nove vymackla.
Tonda mi vecer volal ze uz brci. Mam z toho radost. Preci jen asi ten motor dostal kour i kdyz jsem se snazil jet co nejohleduplneji.
Kdyžtak se zastvím v Bonmotu tam ji mají skladem a už jsem ji na hlavě měl jen jsem chtěl vědět jak jsi spokojenej jestli to není vyloženě aušus když už za to budu dávat peníze.Tonda včera říkal že to vypadá dobře odjížděl jsem kolem půl desáté večer a už bublala jak víno.Taky jsem dělal servis.
Upravil cepik dne 16.07.2014 18:12
jencekgs napsal:
No já myslel, že když se s ní svezeš, dá Ti to víc než když jí zkusíš v obchodě.
A aušus to dle mého není, toho bych se nebál
Jo takhle tak to by nebylo marný mám to k Tondovi kousek.Máš velikost L? Mám sice Mko,ale u této je to jinak.Každopádně díky jestli to stihnu stavím se tam.
Upravil cepik dne 17.07.2014 05:10