Ahoj ,pořídil jsem si čerstvě 1100gs a musim říct parádní stroj :-). asi řešim blbosti,ale jsem automechanik a jen ze zajímavosti by mě zajímalo co to šustí,původně jsem myslel ,že řemen altiku,nebo ložiska altiku,ale řemen jsem sundal a dělá to stále to samé,je to takové lehké šustění a zvuk jde zepředu od řemenice. možná je to jen jev ,kterym je ten mot. charakterizován ale rád bych chtěl vědět jestli to je normální poř. co ten zvuk vydává :-)
Díkes za poznatky :-)
Jestli myslíš, ten klasickej zvuk šicího stroje, tak je to v pořádku.
Můžeš slyšet napínáky rozv. řetízků, spojku, alternátor atd...
U 1100gs se vyplatí moc neposlouchat a jezdit. Čerstvý majitel je obvykle vykulenej z ran z převodovky, když máš ABS a rozjedeš se, ozve se zvuk jako když hodíš do plechovýho kýble 13tku klíč atd...
Pokud si nejseš jistej, nech to poslechnout a projet nějakým majitelem 1100GS jen pro klid duše.
Je to dost jiné, než motorky ostatní produkce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
,tak to jsem rád. At už je teplo:-). nedávno jsem namontoval ladák bez katu, KN filtr a objednal a předevčírem namontoval chip do jednotky,už s otevřenym výfukem motorka hezky ožila,sem zvědavý co tomu přidá ještě ta úprava jednotky :-). Je tu někdo od Liberce?
Když jsem si jel v roce 1998 pro nové R1100GS do tehdejšího AuTecu a nastartovali to, úplně jsem se vyděsil a ptal se, jestli to není porouchané, že to zní jako japonský motocykl se 100 tisíci km, těsně před smrtí. Tehdy mi Jakub Dvořáček řekl, ať jsem v klidu, že takhle to bude minimálně dalších 300 tisíc kilometrů. A měl pravdu.
mariotms napsal:
,tak to jsem rád. At už je teplo:-). nedávno jsem namontoval ladák bez katu, KN filtr a objednal a předevčírem namontoval chip do jednotky,už s otevřenym výfukem motorka hezky ožila,sem zvědavý co tomu přidá ještě ta úprava jednotky :-). Je tu někdo od Liberce?
Cip udela dost. Vlastni zkusenost.
A od Liberce je mistni clen Rybiz
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.