Svody mam doma ale de o to ze bych musel ozelet ty chromovany padaky hepco becker pac ta pricka pred prsama tam zavazi...
de ta vymena trochu poznat ? Byl ste po vymene nekdo na brzde ? Vykon mam zmereny takze po vymene bych to samozrejme zase zmeril ale de o to jesi ma cenu se stim patlat. Otazka teda je padaky nebo svody...to je patova situace...
Kupredu spatki ni krok...
Ahoj,
vsechny tyhle ptakovinky muzou trochu pomoct, ale nejcitelnejsi je koupit chip,
prodava ho johngs na ebayi, stoji dvojku a i ze zakladni motorky ti udela raketu..
L.
No a mame to rozlouskly, necham tam teda enom kryty touratech.hned jak budu mit naladu tak to tam mrsknu a zajedu s tim zatocit k fikovi a dam vedet co to udelalo...
P.S. a dyz uz nic tak to bude o 4 kila lehci o ty padaky...
Upravil Bohumil dne 28.09.2016 17:57
Měl jsem R1100R a teď sedlám R1100RT a řekl bych že motor na RT jde lépe,napovídá tomu i tabulkově.Ale...kupoval jsem kamarádovi válec i píst z RT na jeho GS a vybrání na horní hraně pístu bylo o dost jiné,takže úprava podle mě jen svody nepostačí.
radovant napsal:
Mam becker padaky a sedi to dokupy, tak to mas asi nejake divne Vykonu to neprida, ale je to plynulejsi. RT ma jinak sani a myslim ze i jine mapy ne?
ja to zkoumal jen pohledove ale ta pricka vede pod pravym kolenem presne v miste kde je zamotany ten svod z rs pred prsama.no uvidim...
Muzes menit pisty, svody, nafuk sani, vyhodit kat a dat ladak, ale stejne budes mit ridici jednotku, ktera jede na chude AFR. Nebo utratis mnohem min penez, vymenis jednoho svaba v motronicu a neprestanes se divit, ze jezdis na stejny masine.. Promin, je to tak trochu offtopic pro tvoje rozhodovani,, ale jak 11gs i 1150gs, ve kterych jsem to mel, se promenily v mnohem zivejsi stroje... Zadne pocukavani a do otacek sly jak vysinuty.. Tak ci tak, at to jezdi!
Upravil lullu dne 28.09.2016 19:18
radovant napsal:
Mam becker padaky a sedi to dokupy, tak to mas asi nejake divne Vykonu to neprida, ale je to plynulejsi. RT ma jinak sani a myslim ze i jine mapy ne?
JJ, s h+b to ide dohromady, mám to. Ale je to na fous.
Este k temu ladeni...ja mam motorku bez katu s CO potenciometrem takze si to mozu ladit jak chcu ja a ne jak chce lambda...dyz sem dal remus, rozsireny karbon sani a kn filtr tak sem byl 3x na emise nez to bylo ono. Ted mam vykonovou krivku peknou bez dir a spotrebu 5,5-6 podle stylu jizdy. No a uz zas roupama nevim co tak tam hodim ty svody...
Ahoj. Chtěl bych se zeptat na podobnou otázku, ale v podstatě úplně obrácenou. Mám 1150 rs rok 2003 a pořád přemýšlím, jestli bych tam dostal padáky třeba z gs. Občas jezdím trochu polňačky mám tam jiný brejle a široký řídítka a celkově jsem s tím strojkem spokojený. Dal jsem kryty hlav od marseluse, tak by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s tím jestli by tam šli, případně jestli jsou tam rozdíly na motoru v úchytných bodech. Díky za radu.