Nevím, 100 lidí, 100 názorů. Já mám na vzducháči všechny originál hliníkové. A nepřijdou mi špatné.
Na předcházejícím dvanáctce jsem měl Big-Husky a také na ně nemohu nadávat. Je to kus hliníku, od všech výrobců dobře svařený, tak je to asi jen o designu a tom, kolik do toho chceš vrazit.
Hledej tady, je toho tu o kufrech dost. Myslím, že je tu někde fotka, jak na TT stojí dva lidé a kufr drží...
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Zakladateli vlákna se jedná o box na nářadí a ne o klasické kufry.
Já si pohrávám s myšlenkou koupit u Marcela dva držáky na kanystry. Nechám si svařit jeden box z hliníku, aby pásnul přesně do toho držáku a do druhého přijde kanystr - vozit sebou 2 je u advika myslím zbytečné. Takže na kufru u fejfuku bych měl ten box s nářadím.
Osobně bych koupil ten od TT - líbí se mi. Když jsem prohledával net tak jsem našel asi šest různých boxů na nářadí do origo nosičů.
U těch boxů si myslím že jak se říká nemůžeš šáhnout vedle. Jen ber v potaz že musí blatník dolů když ho namontuješ.
Což u mě ani omylem k.rwa. Já tam ten blatník mít musím .
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
...tak to sem kuwa drát přečet blbě. To co mám je na vzducháče s origo držáky na origo BMW Al kufry
Upravil Honza_BMW_VW dne 03.02.2017 12:59
www.jantruhlar.cz
tak som myslel ze ked to dam do vlakna GS LC ze to bude jasne ze nehladam vybavenie dielne na nete si viem vyhladat vyrobcou mna skor zaujimaju skesenosti osobne . tked som sa rozhodol ze kupim Touratech ale ten je beznadejne vypredany a SW motech -rurasa mi nepaci
Pro Honza_BMW_VW
Na tvém odkazu je napsáno Pro připevnění RAIDBOXu je nutné odmontovat originální zadní blatník. Lze ho nahradit jiným od Twalcomu
Omlouvám se za chybnou informaci - já u nějakého z boxů četl, že musí blatník pryč a proto jsem se dále o kufříky nezajímal, myslím že mě to potvrzoval i Tomáš z TT to sundání, ale jednalo se o GSA 07 ne LC.
Mám GSA rok 07 a nevím jak je na tom s boxy LC.
Upravil Pekelnik dne 04.02.2017 17:47
Od 8.2.2019 www.german-sh.it