Koupil jsem si BMW Navi V (držák už jsem měl od předchozího majitele).
Když vsunu do držáku, tak napájení tam je, protože, když otočím klíčkem, tak se navi zapne. Ale nemám tam nikde tu Aplikaci My Motorcycle a nefunguje mi to boční kolečko na řidítkách na ovládání Navi (točím s ním o 106 a nic se neděje )
Teď k otázce, je nějak potřeba spárovat ta navigace s motorkou? Nebo jen vložit a jede to? A proč tam tedy není ta apka My Motorcycle.
na tu navi jsem se těšil, ale ted jsem z toho tak akorat nasraný
mne to jelo hned...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ta aplikace je v aplikacích až úplně dole. To znamená na úvodní obrazovce kde je kam vést a mapa jsou dole ikonky. Telefon ,hlasitost a aplikace a vté složce je můj motocykl někde vedle TracBack. A co se týče rolovacího tlačítka pokud máš originální přípravu tak musí fungovat. Přepni na mapu a otoč kolečkem. Mapa by měla rolovat (zomovat). Na úvodní obrazovce funguje pouze zatlačení na rolovací tlačítko zboku doleva nebo do prava.
Upravil GSPETR dne 30.03.2017 20:48
No já to tam právě nemám... tak mi přijde že je chyba buď v drzaku navi a nebo někde v těch kabelech a nebo v konektoru, ten mi přijde nějakej divnej...
V obrazcich je to moje menu navigace a poslední je ten konektor, který by měl komunikovat s motorkou, ale je tam jen nějaká záslepka a nikam nevede dál...
Upravil Ra1zze dne 30.03.2017 21:54
Ty konektory jsou tam dva. Jeden musí být zapojený a druhý zaslepený, ten se zapojuje jenom na RTčku je na propojení s repro. Jenom takovej nápad je to elektronika co zkusit vyndat na chvilku baterku????
Upravil kerny76 dne 31.03.2017 06:56
Ahoj,
tohle asi budou kontakty na Navigátoru - respektive držáku. Dělalo mi to tak, že jednou vložím navigaci, kolečko vlevo funguje, podruhé nefunguje, není to spojeno s motorkou (upozornění na tankování, indikace ABS atd). Akorát napájení navigace jede vždy.
Než budeš vkládat navigaci - otři trošku konektory v držáku i na navigaci a pečlivě ale opatrně navigaci přimačkni a uvidíš. Od té doby, co to takhle dělám, tak to funguje vždycky.
Petr
Tak jsem zjistil, že v konektoru, který se připojuje na základní desku držáku je zlomený úplně boční pin. takže proto to nefachalo...myslíte, že to půjde opravit, nebo je to na nový držák?
Je to origo držák BMW, který měl předchozí majitel na motorce. Koupil jsem Navigator 5 (ne nový)...a teď jsem koupil origo BMW držák i s těma tlačítkama po stranách...nic nefunguje. Bastl to snad nebude...doufám
Ra1zze napsal:
Je to origo držák BMW, který měl předchozí majitel na motorce. Koupil jsem Navigator 5 (ne nový)...a teď jsem koupil origo BMW držák i s těma tlačítkama po stranách...nic nefunguje. Bastl to snad nebude...doufám
Nemas niekoho na blizku, ze by si vyskusal navi na jeho motorke?
Já mám tu nabídku v navigaci i když je odpojená, to nebude mít s držákem nic společnýho. To spíš nějaký špatný software, zkoušel jsi aktualizovat přes Garmin Express?
Aplikacia My motorcycle sa myslim zobrazi az po prvom pripojeni k motorke. Nasledne sa bude zobrazovat aj ked je navigacia odpojena.
Ra1zze bude mat najskor problem v drziaku a nie v navigacii.