Pánové mám dotaz na vás co máte akční model R1200 GS Triple black. Jaké máte na motorce prosím sedlo? O víkendu jsem zjistil, že kamarád v má na stejném modelu 2016 sedlo v kombinaci černá a šedá s bílým prositim, které má u nádrže pěkně lem co sedne přesně na nádrž. http://autobible....ack-38.jpg
Já mám sedlo celé černé, které ještě nemá ten lem mezi sedlem a nádrží, takže je skrz vidět pod sedlo na systém zvedání výšky. Moc se mi to nezdá Ok, ale než poletim s reklamací do Renocaru tak ještě prosím info jak jste na to případně ostatní. Moc díky predem
Zdeny
Ok díky podívám se na to, ale jde mi spíš obecně o to provedení sedla. To dvoubarevné je mnohem hezčí a má tam navíc takovou manžetu. Tak spíš přemýšlím jestli ho na showroomu chlapci náhodou nevymenili na jinou moto a já nedostal jiný než na triple black patří.
Nezáleží na tom v které poloze to sedlo je?Když je máš dole,tak by tam ta mezera neměla být. Když je to v té vyšší tak se tam mazera udělá. Jinak bych s tebou za sedadla vyměnil. Ale mám modrého Advika 2014,Tak to by tvůj problém asi nevyřešilo.
.
O modelu exclusive r.v. 2016 jsem neslyšel. Každopádně je fakt, že já mám na triple blackovi sedlo dvojbarevné, se stříbrně vyšitým logem GS a vepředu je taková cca 2 cm manžeta, která se dotýká nádrže. S výškou sedla to nemá nic společného. Ta manžeta tam je i když sedlo odmontované