Ahoj... vrátili jsme se z cest po Balkánu cca 3600km plně naložení ve dvou...sem tam nějaké šotoliny, polňačky ale i nucená dálnice... Poslední den co jsme spěchali, tak jsme jeli po dálnici cca hodinu v kuse 170km/h a pak na benzínce jsem si všiml orosené okolo koncového převodu..jak jsem dnes myl moto, tak jsem si všiml mastné za motorem, pod spojkou, zřejmě fouklo gufero výstupu z motoru? Je to 2011 a najeto momentálně 32tkm. Kupoval jsem minulý rok s 20tkm od důchodce, co poslední 3 roky vůbec nevyjel, jen na STK. Je možné, že gufera za tu dobu ztuhly? 32tkm a už ji půlit..smutné..Minulý rok jsme měli také jednu dlouhou cestu a vůbec nic neprosakovalo... Je to na výměnu hned nebo sledovat co se bude dít? Předpokládám, že to gufero na motoru se musí půlit stroj...
TripleBlack přiložený následující obrázek:
Presne stejny problem jsem resil pred rokem.
Moje motorka mela najeto 35tkm, takze podobne km jako ta tvoje.
Pomohl mi pan Zlabek z Prahy.
Potvrzuji puleni motocyklu.
Nevíte ještě o někom opravdu spolehlivém, který dodržuje postupy, kdo by mi vyměnil ty gufera do 10.9.? Tondu, Servisáka a Waltra jsem zkoušel, ale jsou zaneprázdnění. Chci ještě vyrazit s kamarádem 11.9. na Ukrajinu... Děkuji za dobrý tip