Mám ho na 1150 GS, verzi Hoch. Je to plus 5 cm. A je super. Je jinak tvarovaný proti originálu, pohodlný. Objednat jde na jejich stránkách Borbro.... Neni potřeba mu posílat nic na přešití, dává tam vlastní základnu, jinak tvarovanou. Jen potom přehodíš ze starého uchytávací prvky. Vybereš si nitě, povrch- klouzavý neklouzavý, i barvu stužky s nápisem. Na stránkách to mají pěkně popsaný a komunikace byla taky dobrá. Co jsme dohodli udělal, a dodání bylo 12 dní. Mám na něm 12 000 km a zadek i záda poznali rozdíl. Nevím jak vložit odkaz. Ale Google ti to najde
jackA napsal:
Mám ho na 1150 GS, verzi Hoch. Je to plus 5 cm. A je super. Je jinak tvarovaný proti originálu, pohodlný. Objednat jde na jejich stránkách Borbro.... Neni potřeba mu posílat nic na přešití, dává tam vlastní základnu, jinak tvarovanou. Jen potom přehodíš ze starého uchytávací prvky. Vybereš si nitě, povrch- klouzavý neklouzavý, i barvu stužky s nápisem. Na stránkách to mají pěkně popsaný a komunikace byla taky dobrá. Co jsme dohodli udělal, a dodání bylo 12 dní. Mám na něm 12 000 km a zadek i záda poznali rozdíl. Nevím jak vložit odkaz. Ale Google ti to najde
Ja mam problem prave na tech strankach najit to nakonfigurovani
Upravil zdenekkkkk dne 25.01.2019 15:35
Zdar.
Na motce mám +3cm. Komunikace s výrobcem na jedničku, ale jak píše JackA - jen mailem. Co si pamatuju, tak přes překladač jsme se domluvili naprosto v pohodě. Sedlo jsem objednal, chlapík do týdne vyrobil a poslal mi fotky. Převodem jsem mu zaplatil a sedlo bylo za dva dny doma. Mám na něm cca 45tis. km a sedlo je pořád OK.
Jednoznacne doporucuju. Mam 182cm a na 1150 sem si dal +3cm a super. Jednani taky supr, poslal mi dve (aj pro kamosa) dokonce na fakturu. Celkem strelec. Kvalita, zpracivano pohodli super.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Taky doporučuji. Domluva přes překladač jak s maďarem . Vše perfektní ,dokonce mi poslal fotky před zabalením pro kontrolu. Sedlo je velmi pohodlné , mám na něm cca 50k a nikde se nepáře. Jen už je trochu prosezené. Inu TT to není.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Tak sedlo objednane. Domluva s pomoci prekladace sice při ladeni detailu trochu kostrbata, ale podarilo se podle predstav . Diky za informace
Upravil zdenekkkkk dne 27.01.2019 17:45
zdenekkkkk napsal:
Tak sedlo objednane. Domluva s pomoci prekladace sice při ladeni detailu trochu kostrbata, ale podarilo se podle predstav . Diky za informace
Ahoj, a prosím nakolik tak to sedlo vyjde? Je možnost snížení? Mám sice 182 ale asi krátké nožičky
zdenekkkkk napsal:
Ahoj, a prosím nakolik tak to sedlo vyjde? Je možnost snížení? Mám sice 182 ale asi krátké nožičky
Ahoj. Sedlo vyslo komplet se vsim vsudy na 6300 kč (vcetne dodani). Dodani az domu do trech tydnu. Snizene oficialne v nabídce nemá, ale za zeptani nic nedas. Jinak reakce na email byla prikladna a to byl při domlouvani vykend