kluci poradte hledám zásuvku na modelu k25 rok 2005 koukám do návodu šipka někam dopředu hledám vepředu nic,nic...koupil jsem si zásuvku s malým konektorem BMW abych mohl sem tam něco napájet ...pod sedlem je to asi na diagnostiku....na videu nikde nic....mohl by jste mi to někdo vyfotit kde to je????? mám mašinu asi 3 měsíce....spokojenost ,ale nenajít zásuvku to je tak schovaná.....nebo jí tam nemám.....všem díky / fakt to není sranda..myslím to vážně.../
Měla by být na levé straně těsně pod sedlem řidiče. Na 1200 od roku 2008 tomu tak vždy bylo,starší ročník jsem nikdy neměl. Doufám že to tak bylo i dřív. Nafotim a dám ti to sem.
Upravil PavelDR dne 12.05.2019 13:10
.
Zasuvka je na leve strane smeru jizdy pod sedlem ridice. Ale otazka je zda ji nemas pod nejakym krytem nebo ji nekdo neodpojil neoddelal a nepouzil na nejake spinani neceho
... servis a diagnostika BMW Motorrad
no teda ta je zašitá tam jsem jí nehledal ...takže když tam budu chtít něco zapojit musím sundat sedlo...... no to ti kluci v NSR nějak nedomysleli.....
nejradši bych běžel do garáže a podíval se dnes jsem měnil tu malou parkovačku ve předu na světle ....trochu jako gynekologická operace....ale dal jsem to a displej už nehlasí že je pryč přední žárovka........
ale jinak všechna čest byl jsem se svézt ve Varech na nove 1250a tak uhrkanej elektronickej plyn my lezl na nervy , ještě jsem se svez na NINE T a vzhledem k tomu že mám skoro 185cm ttak jsem si připadal jak vosa na bonboně.....Takže jsem zjistil ,že mi tenhle můj BMW max. Vyhovuje motor paráda ,krásná plynulá jízda a když za to vemu tak to taky jede a sedím na tom jako král...takže paradoxně po testovacích jízdách těhle novejch brusů jsem rád usedl na scoje GS z roku 2005 se skutečnejma 51 tisíci km je v docela parádní kondici a odfrčel domů.......
milano12006 napsal:
no teda ta je zašitá tam jsem jí nehledal ...takže když tam budu chtít něco zapojit musím sundat sedlo...... no to ti kluci v NSR nějak nedomysleli.....
no paráda, další dobrá správa snad jí tam najdu....spíš jsem koukal dopředu ....pod sedlem na mě vykoukla ta špulka na diagnostiku,pěkně zacvaknutá v držáku a dál už jsem se nedíval.....
Vepředu si dej zásuvku na nějaký kokpit nebo držák. Já jsem to řešil držákem od HP2 moto a velkou zásuvkou (lepší než USB adaptér, ten dáš do zásuvky vždycky) připojenou přes pojistku na baterii.
j_a_k přiložený následující obrázek:
Pokud sundáš boční plast pod řidítky, je tam příprava na zásuvku (u mého r.v. 2008 dokonce na obou stranách). Sežeň si správnou zásuvku, odvrtej díru do plastu a máš to hotový...
Dawid přiložený následující obrázek:
Dawid napsal:
Pokud sundáš boční plast pod řidítky, je tam příprava na zásuvku (u mého r.v. 2008 dokonce na obou stranách). Sežeň si správnou zásuvku, odvrtej díru do plastu a máš to hotový...
Dawid napsal:
.. taky jsem na to koukal ..
poraďte jak nejlíp označit na ten plast tu díru podle plechu aby se to vyvrtalo přesně ?
(ch)stepan
bmw dělá přímo sadu, kde je samolepka, která ti pomůže chytit díru, kablik se pak dá připojit na druhou zásuvku co máš pod sedlem http://www.realoe...Id=77_0036 YouTube Video
Upravil walda dne 13.05.2019 09:11
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Dawid napsal:
.. taky jsem na to koukal ..
poraďte jak nejlíp označit na ten plast tu díru podle plechu aby se to vyvrtalo přesně ?
Sice jsem to nezkoušel, ale pokud by ses asi k tomu dostal rukou nějak zespodu, je tam připravený kovový rámeček- tak tužkou nebo fixou obkreslit kružnici na vnitřní stranu plastu...
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Ještě malé upozornění.Origo zásuvka je automaticky odpojena při vyšším odběru než 5 A.Proto bych ti doporučil napojit přes relátko,přímo na baterku.Pokud s tím hodláš jen dobíjet třeba telefon,tak je to ok.Pokud by jsi potřeboval napojit minikompresor,tak ti to už neutáhne.Jak píše Dawid,tak si to ze spodu označíš tužkou a pak demontuješ plast a vyvrtáš.Osobně bych ten plast nek...il a přidělal to na nějaký nerezový držák na ty dva šroubky,jak je to o pár příspěvků výš.Případně plech přímo pod budíky se zásuvkou třeba od Bubutech.
Upravil PavelDR dne 13.05.2019 19:53
.