Ahojte, nevyrábí někdo za rozumný peníz pomocné sklápěcí madlo pro zvedání mašiny na stojan? Mám R1200GS r.2004. Našel jsem něco v německým katalogu, ale stojí to ke 4 tisícům.
vždyt ho tam máš, rám co je zadní stupačka a nebo jestli máš kovove držáky kufrů, za ty se to dobře bere
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
a nestačí na to madlo a šlápnout na centrál.stojan?
ovšem musíš na to mít fištróna...
Pivos přiložený následující obrázek:
[55.69Kb]
Upravil Pivos dne 20.10.2020 13:47
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Podle mě neexistuje motorka která by šla snadněji na centrální stojan než r1200gs. Aspoň žádnou neznám. Opres se o sedlo, slapnes na stojan a je to. Motorka skočí na stojan sama. Jen jí pridrzujes aby se při tom moc nevrtela do boku. Pokud jsi lehký tak budeš mít horší problémy než ji dostat na stojan. Peníze utrat jinak. Tohle je Mega kravina.
Pája
Dobrá dobra
Existuje motorka kde to jde snadněji. Nicméně 12GS jde na stojak vážně velmi snadno.
To taková 100GSPD s plnou nádrží a kuframa. To je jiná zvedacka.
Upravil paja1 dne 21.10.2020 06:29
Pája
Pepa248 napsal:
Ahojte, nevyrábí někdo za rozumný peníz pomocné sklápěcí madlo pro zvedání mašiny na stojan? Mám R1200GS r.2004. Našel jsem něco v německým katalogu, ale stojí to ke 4 tisícům.
Přítelkyně má 56kg a 168cm a 12GS zvedne na stojánek v pohodě.
Doporučuju motorku zkusit dát na stojánek před koupí ... když to nejde, tak si koupit jinou motorku
Stejně tak, si na ni sednout. Když nedosáhnu na zem a nemám ambice, se naučit jezdit jak G. Rahier, tak taky nic nemrvit na tlumičích a koupit jinou... image je na nic, ikdyž na fotkách na FB není vidět, že ti s motorkou musí někdo pomáhat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
OndraCB-díky, tak levné to u Wunderlichu nemají. Jenom mne zaráží, že je to určený pouze pro nové typy GS, že by měly jiný průměr trubek? Teď ještě najít někoho, kdo mi to dokáže koupit, já se v těchto obchodech neorientuji. A vy ostaní - proč odpovídáte na to, na co jsem se neptal? Vy byste mi snad rozmluvili i vlastnictví motorky- vždyť se dá skoro všude dojet autobusem a vlakem...
klidek, samozrejme si porid co chces, spis je to o tom ze ti nekdo radi ze sve zkusenosti, proto tu ostatne jsi ne ?
ale chapu, ze je nekdy cizi zkusenost neprenosna, logicky ...
a aliexpress neni nic sloziteho, je i cesky, to zvladnes, za me snad jen mozna zakladni doporuceni filtrovat to tam ne primarne podle ceny, ale podle poctu objednavek = alespon trochu nejaka reference