Jenom otázka, proč poslední vzduch v roce 2010, když poslední vzducháč byl v GSA 2013?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
OK. Poslední čisté vzduchem chlazený model motocyklu BMW R1200 GS Adventure. To byla má myšlenka. Ne opravdu poslední motocykl to nebyl. Omlouvám se za mystifikaci.
Upravil Waltr dne 27.01.2022 20:49
Já se omlouvám, že jsem ti vlezl do inzerce. Já se teď o to nějak zajímám a tak se ptám, jak to je.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Nevím, vlastně vím ale neřeknu. ne koňů už je dost.
Rozhodně nic nového, něco co má ducha ještě v pořádku. Ale já úplně nevím jestli to prodám, mám to tak už několik let, a zatím jsem vždy inzerát stáhl včas. Uvídíme co letos.
Waltr napsal:
Nevím, vlastně vím ale neřeknu. ne koňů už je dost.
Rozhodně nic nového, něco co má ducha ještě v pořádku. Ale já úplně nevím jestli to prodám, mám to tak už několik let, a zatím jsem vždy inzerát stáhl včas. Uvídíme co letos.
Tohle znám. Já takhle prodával mazlíka 2 roky. A když už jsem byl rozhodnutý, že na to kašlu, tak dojel borec a za 20 minut jsem byl byl “vdovec”
Ahoj, zase máš zimní depku? Já milenky měním pravidelně. V garáži jsou nyni 2, jedna funglovka. Akorát se mi cenovoelektronický koncept BMW nelíbí, takže jsem zase změnil stáj. Už při startu zase kope do boku a má lepší zvuk. Na to kafe už jezdíš ke mně několik let. Jsem zvědav, zda se toho dožiju.
https://www.zonerama.com/rop1
Waltr napsal:
No a u mě právě vypršel čas...tak zase za rok.
Udělal jsem si video z loňska, otevřel pivo a seru na prodej. Letos dám Radarku...existuje to ještě?
A dobře děláš za rok ji prodáš o 10% dráž když vidím co se děke v Německu s pěknejma posledníma Dohc s rozumným nájezdem nákupka kolem 3kil no a 2013 s 3 kuframa s 25000km za 330 v nákupua ubejvaj