Ahoj kolegové nevlastní někdo tento výfuk Zach.
Rád bych věděl jak vypadají tlumivky, Nedaří se mi nic kloudného najít.
Díky za postřehy Jirka.
panelacek přiložený následující obrázek:
Nevím jak vypadaji, nemám Zach, ale zrovna u týhle dvouhlavňovky by mě zajímal zvuk Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díky o tlumivkách na 1200 vím, už něco podobného vytvářím.Jinak bez tlumivek v kombinaci s y-svodem slusnej brajgl.Měl jsem i klasiku od Zacha a to byla děsná plechovka.Zatim nejlepší zvuk Rémus hexacone to je pecka.Ale tenhle Zach zase nikdo nemá ????
Hezký, ale máš z toho vyduněnou díru do hlavy, daleko se s tím jet nedá aby ti ta hlava nepraskla a několik dalších nasranejch lidí, kteří pak nemůžou přijít motorkářům na jméno...
Takže takový vykuchaný trubky nakonec nadělají víc škody než efektu...
Upravil Taborak dne 08.01.2023 21:35
Taborak napsal:
Hezký, ale máš z toho vyduněnou díru do hlavy, daleko se s tím jet nedá aby ti ta hlava nepraskla a několik dalších nasranejch lidí, kteří pak nemůžou přijít motorkářům na jméno...
Takže takový vykuchaný trubky nakonec nadělají víc škody než efektu...
Nemluvě o tom, že bez úpravy palivové mapy, to bez tlumivky prokazatelně ztratí výkon i Nm, ikdyz většina uživatelů by přísahala na opak Což je krásná ukázka placebo efektu... Víc to řve, tak to přece víc jede od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA