zdravim..
doplnuju puvodni problem at v tom neni chaos
slo o to ze mi jednoho dne po ujeti cca 100 KM prestala absolutne fungovat motorka.neslo nastartovat a kdyz uz tak se dusila a nasledne chcipla.Moto jsem prevezl do garaze a druhy den s nabitou baterii vse fungovalo bez problemu..dalsi den opet neslo nastartovat.Kontroloval jsem vstriky,dobijeni,vse v poradku.Pak mi bylo poradeno ze by se mohlo jednat o vadny snimac skrtici klapky
,...objednal jsem novy snimac,namontoval a moto blblo stale - ale
1) objednal jsem sice FEBI BILSTEIN 26373 ale prislo cidlo sic v Bilsteinove krabicce
ale oznaceni cidla bylo "vymazano" (prefrezovano).tak nevim so si o tom myslet?
2) hlavne mam podezreni na kablik k cidlu.kdyz jsem s nim pokyval,masina jela v
klidu,po opetovnem pokyvani zacala chcipat...tak sa chcu zeptat esli to tu uz nekdo
natahoval nove??mate nekde zakreslene kam prijdou draty??kolikatku prurez mam
pouzit?? (1?) kupovali jste novy konektor,nebo jenom prepinovali stary? nechce se
mi rozebirat cely svazek tak bych to natahl bokem....
3) muze tam byt jeste nekde nejaka zrada?
---------------------------------------------------------------------------------
Tak,nakonec zjisten vadny kablik,novy snimac i stary na jine motorce bezproblemu fungovaly.tak jsem natahl novy privod a vymenil konektor.Moto startlo napoprve a slo hezky do otacek za plynem..ale pri doskladani masiny se to zase cele rozjelo.jednou nedrzela volnobeh,podruhe vyletely otacky na 4000..nakonec to prestalo startovat uplne..pri vycisteni stekru k pumpe tak to zase chyta ale -tocky skacou mezi 1000-2000 , volnobech neni "pevny a stabilni".. kdyz klesnou tocky pod 1000 tak to zdechne.prochazel jsem bovdeny apod a nikde nic nedrhne..tak nevim.motorky volnobehu? neco zacpane?nebo zase kabliky k motorkum apod??jsem ted pracovne mimo republiku tak to nemam jak resit ale urcite bych se chtel jeste podivat na svicky jestli jsou v poradku...
app, jednotka pumpy udava pouze kdy ma pumpovat a nebo taky jaky tlak ma dodat??
Upravil Rudyzzr dne 21.03.2024 19:30
diky moc,uz jsem objednal nahrazku..snad to bude tim )
Nemam rad kdyz me motorka nekde nechava.. Dopravam svym motorkam peci i servis tak cekam ze me dovezou kam potrebuju
Upravil Rudyzzr dne 26.02.2024 22:10
Hlavně nekupuj ten levnej od Delphi. Nefunguje to.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na tému potenciometra TPS sa chcem opýtať na náhradu. Origo 145€, Delphi za 14€ určite nie. Ale je tu možnosť Febi Bilstein za 43€, VEMO (germany) za 46€ a Meat Doria za 63€. Má niekto s tym osobnú skúsenosť ?? To nie preto, že nemám 150€ na nový origo Tps, len sa pýtam, či to má zmysel kúpiť za menej € .... diiik
Filo napsal:
Na tému potenciometra TPS sa chcem opýtať na náhradu. Origo 145€, Delphi za 14€ určite nie. Ale je tu možnosť Febi Bilstein za 43€, VEMO (germany) za 46€ a Meat Doria za 63€. Má niekto s tym osobnú skúsenosť ?? To nie preto, že nemám 150€ na nový origo Tps, len sa pýtam, či to má zmysel kúpiť za menej € .... diiik
Filo napsal:
mas odkaz na ten origo za 145Ecek??
www.autotechnik.sk .... v hornej časti stránky do okienka napíš katalógové číslo dielu 13547696412 a máš to. Cena 144.54€. Ja tam nakupujem už roky originál diely na Bmw ...
Filo napsal:
Čau, tak tento DELPHI SS10562-12B1, po 5tis km KO. vydřel se vevnitř a sekal se.
a tento FEBI BILSTEIN 26373, 20 tis km a zatim drží.
Filo napsal:
Čau, tak tento DELPHI SS10562-12B1, po 5tis km KO. vydřel se vevnitř a sekal se.
a tento FEBI BILSTEIN 26373, 20 tis km a zatim drží.