Zdravím, mám poslední dobou problémy na R1150 GS s ABS, dle rady v Autec ve Stodůlkách jsem koupil baterku, dle rad na forum jsme resetoval ŘJ ABS finta zabrala, ale pouze do doby rozjetí. Pak se chyba opakovala. Jsem opět na nechráněném přejezdu:-( , můžemi někdo poradit? ps: relé spíná rv.mot:02, čidla nemají vizuálně poškození.
Děkuji moc za jakoukoliv radu či info.
Co neubrzdíš to neukacáš.
Měl jsem podobnej problém.Tak tady něco málo http://www.bmwgs....ad_id=4028
a anglicky http://www.advrid...p?t=418144
a www.advrider.com/...ton+failed
zkus ty čidla měrky máš ve vercajku pod sedlem.
Jinak napíchnout na diagnostiku.Mě to psalo chybu piston failed, zřejmě v hydromodulu se přidíral (zatuhlej) pístek jednoho okruhu, někdy to hodilo chybu hned po resetu a někdy to chvíly vydrželo chodit. Bejvalej majtel zřejmě moc služeb ABS nevyužíval. Tak jsem zkusil ABS pořádně provětrat, vzal jsem bramboru na polňačku a párkrát jsem na šotolině za to vzal až ABS seplo. Je to 3 měsíce a od ty doby mě chodí bez jediny chyby. Tak asi takle.
Jak se do lesa salám, tak se z lesa jezevec :-)
Ahoj,děkuji za rady ,poctivě jsem zkontroloval doporučené i dorazil do inveltu na radu-bohužel chyba je v modulu a jediná možnost -Výměna.Nicméně věřím,že existují zlaté české ruce,které ví jak nato.Budu vděčný i za kontak,kde koupit fukční modul neboť moje současná fin.situace mi nedovoluje nákup nového dílu.
PS.:Jako slova útěchy se mi dostala informace,že při 40 000KM jde o poměrně běžnou závadu i u 1200 a je to ještě dražší.
Co neubrzdíš to neukacáš.
tomash napsal:
Ahoj,děkuji za rady ,poctivě jsem zkontroloval doporučené i dorazil do inveltu na radu-bohužel chyba je v modulu a jediná možnost -Výměna.Nicméně věřím,že existují zlaté české ruce,které ví jak nato.Budu vděčný i za kontak,kde koupit fukční modul neboť moje současná fin.situace mi nedovoluje nákup nového dílu.
PS.:Jako slova útěchy se mi dostala informace,že při 40 000KM jde o poměrně běžnou závadu i u 1200 a je to ještě dražší.
mám za to že Moto JJ má ABS z R1100S na webu jako bazarovou
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?