Klucííí problém. postavil jsem motku na boční stojan a ona si začala lehat myslel jsem že se bořim do země ale koukam a boční stojánek se ohybá pod tíhou motorky. tak sem to skouk a ten svár co drží to oko je prasklej. jenže když sem zaklap stojánek a chtěl nastartovat tak motorka točí ale motor nechce naskočit(zařazen neutral). při vyhezenym stojanu motorka nastartuje uplně normálně(stále neutral) ale nehodlam jezdit s vypí...čenym stojánkem do boku. stojan si přivařim to je ok. jen mě zajímá co vše mam odpojit při sváření. a zda nemůže být něco s tim čidlem když mi to takhle blbě startuje? poradťe mi prosím bo sezona je v plnym proudu venku krásně prší a já dřepim doma
Tančící Havran
Koukni jesli ti to čidlo nevyskočilo- je tam takovej curacek kterej drží v dírce tak jestli nevyběhl. Při vaření nic neodpojuju ,jenom dám kostru co nejblíž.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
pri zvarani odpoj určo baterku lebo sa ti skrati životnost. ale ten cucaček skontroluj
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
dík pánové mistři jenže ted sem vyndal stojan a to čidlo je připečení vo potrubí vejfuku a spíná jakmile se toho dotknu i rukou. dá se to řešit nějakym jinim přepojenim nebo musim koupit noví čidlo? případně kde se to prodává a kolik za to chtěj? ještě to skusim svařit smontovat a pak se uvidí.
Tančící Havran
jo tak to se mi stalo taky ,vypadlo a připeklo se k vejfuku.Pak mi motorka umřela na dálnici a já přímo na místě udělal generálku skoro celý motorky než sem přišel na to že je v pytli to čidlo .Tak jsem ho teda vyndal a našteloval tak aby to jelo a cestou domů už střádal plány jak mu zatnu tipec- prostě sem ho ustřihl ,proklemoval dva drátky a je pokoj.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
tak to čidlo vyhod a je klid. Vedou do nej dva dráty. But je propoj nebo rozpoj. to musíš vyskoušet. A nebo si kup nový
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Nejsem si uplne jisty ale geeso ma 3 draty a dakar 2. Muze to byt taky podle rocniku. Kazdopadne s timto cidlem ma problem spousta lidi a uz se to tu resilo mnohokrat.Asi je lepsi to odpojit hned a je klid.