chlapy koupil jsem si podložky 30mm pro zvíšení řidítek jenže mi k tomu nepřišli šrouby (bláhově jsem si myslel že to je samozřejmost) a ted řešim jak to vykoumat co tam dát kde to sehnat. asi by tam šli obyč jenže musej mít v hlavě závit aby se tam dala přišroubovat ta destiška s vypínašem na vyhřívání heftů. poradte jestli se to dá někde koupit
Tančící Havran
Dal sem tam obyč imbus a ovládací panel jsem zrušil resp. přesunul na pravou stranu řídítek do záslepky od origo vyhřívání.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Takže, zeleně je naznačena osa šroubu do brejlí... Modře osa šroubu pro adaptér na duralový řídítka... Černý kroužky jsou místa pro uchycení ovladačů na střed řídítek... Červeně je místo, kam jsem dal 30mm nástavce - kupoval jsem imbusový šrouby M8, délka je potřeba asi 60mm a hlava šroubu se musí docela hodně zkosit (těsně na vybrání pro imbus)...
xHackerM přiložený následující obrázek:
chlapi dík nakonec jsem to udělal jak radí Toli koupil jsem si 8 šrouby 60 dýlky a po srandě. tu destičku sem na to nasadil navrtal očka a uchytil. nikdy si nekupujte ty nástavce z internetu bo sem to musel 2 hodiny upravovat než to jakž takž sedlo. dík za rady
Tančící Havran
Ja to taky kupoval na netu a musel jsem to brat do prace, aby mi z jednech der udelali ovaly... Dural nejde jen tak lehce v domacich podminkach upravit... Pomalu si zvykam, ze vsechno, co chci dat na motorku bude mit nejake komplikace...
upřímě nechápu. tak přece to musí mít danej rozměr aby to pasovalo a ne to prodat jako polotovar. ne každej má doma dílnu. vždycky když jdu něco koupit tak si říkam v čem se to pos..ere. tadle doba šetření na kvalitě mě unavuje
Tančící Havran
Já taky upravoval -udělat víc oválný díry a trošku ubrat na hlavě šroubu. Jen to mám ještě o kousek vyšší díky TT zvyšovákům.A ted je to nasazený na těch marzocchi brejlích vlevo takže už to mám skoro jak čopr ale ve stupačkách je to pecka.
toli přiložený následující obrázek:
No upřímně řečeno, přidal jsem 30mm a je to znát, ovšem pro pohodlí ve stoje bych potřeboval ještě víc... Jenže pak řešit kabely, hadice, bowdeny - tfujky...