Tak jsem se plácnul přes kapsu a koupil Rallye 3. Není mi ale jasných pár věcí a tak se ptám zdejších majitelů:
- k čemu jsou na kalhotách nahoře na bocích obdélníky suchého zipu a nad nimi vodorovná poutka?
- jak se řeší větrání zad?
- v bundě je jedna odepínatelná vložka, prý nepromokavá a zateplená - jak se chová co se týká odvodu potu? Není mi jasná jízda v horkém létě, kdy začne pršet, pokud je vrchní materiál promokavý, budu bez nemoků durch
- jak to čistíte, perete a impregnujete
PS: Jinak - je to těžký a komplikovaný, ale sedí to nádherně!!
Čau Ivane,
mám jeden dotaz, určitě jsi hledal "dobrou" cenu. Kdepak (za kolik) jsi to oblečení koupil, pokud to není tajné?
Díky
Upravil Pivos dne 11.03.2011 09:47
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Nerad bych citoval částku, nakonec vyhrál CarTec v Ostravě, kde to měli hned skladem. Slušnou cenu nabídl i Renocar, Rockway nabídl ceny v e-shopu. Je fakt, že kromě celého kompletu budu objednávat ještě bundu pro přítelkyni a další věci, takže se vyplatí trochu hledat a určitě se budu snažit držet dodavatele, se kterým jsem spokojen. Nevylučuju ale, že se to dá někde sehnat ještě levněji.
díky za info, jen ještě malý dotaz: vnitřní membrána je Gore-Tex? Predpokládám že ano... 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Zatím nevím. Pod vrchním materiálem je síťovina a jediná odepínací "inteligentní" vložka, elastická a v různých částech prý šitá z různých materiálů, např. na kolenou, zádech atd. i s kevlarem. Měla by být 100% nepromokavá, teplá a měla by fungovat jako membrána. Ale není mi vše jasné a proto se ptám:-)
Tak jsem s tím najel 250 km. Největší rozdíl oproti mým HG Tuareg je, že těsní kolem krku i když kroutím hlavou. Protektory sedí a až se vytvarují, budou ještě líp. No a mezi venkovními 5-15-ti stupni mám uvnitř pocit stále stejného příjemného tepla.
Já je měl v sobotu také poprvé na sobě a spokojenost,jel jsem ráno,venku 5 stupňů pod bundou jen triko s krátkým rukávem a byl jsem jak v pokojíčku a to jsem se jel mrknout,jak se lyžuje na Lipně
Já byl v Orlických horách taky kouknout na lyžaře...
Bohužel jsem "typická" postava a abych to v pohodě zapnul přes břicho, zase to mám širší v ramenou. Taky mi při oblékání vždycky trochu vyjede z nohavic a rukávů vložka a strkám ji zpět. Stále nechápu systém odvětrání zad a Rallye 2 měla stahování i v pase (ale zase ne na rukávech)...
Jen mě trochu štve, že mi kamarádi začínají říkat "igráček", byli vždy zvyklí na moje hadry špinavé po offroadu...:-):-)
Ivan napsal:
Já byl v Orlických horách taky kouknout na lyžaře...
Bohužel jsem "typická" postava a abych to v pohodě zapnul přes břicho, zase to mám širší v ramenou. Taky mi při oblékání vždycky trochu vyjede z nohavic a rukávů vložka a strkám ji zpět. Stále nechápu systém odvětrání zad a Rallye 2 měla stahování i v pase (ale zase ne na rukávech)...
Jen mě trochu štve, že mi kamarádi začínají říkat "igráček", byli vždy zvyklí na moje hadry špinavé po offroadu...:-):-)
já neměl moc času to prostudovat jinak ty vložky mi z toho lezou také. uvidíme v létě,jak to bude fungovat. Na kalhoty mám ještě připravené bmw kšandy,jen je tam nandat.
Ty kšandy by mne zajímaly, jak vypadají a jak je přes sebe máš? Kolik stojí a kde jsi je kupoval? Zatím tam mám široké obyčejné, ale kalhoty maj na ně na bocích úchyty tak by mne zajímalo jak to s nimi bude sedět... Díky.
Ivan napsal:
Ty kšandy by mne zajímaly, jak vypadají a jak je přes sebe máš? Kolik stojí a kde jsi je kupoval? Zatím tam mám široké obyčejné, ale kalhoty maj na ně na bocích úchyty tak by mne zajímalo jak to s nimi bude sedět... Díky.
cenu už přesně nevím cca1200kč možná 1400kč ale už si to nepamatuji.Doma udělám fotky a dám je sem,ať se mrkneš,ještě je mám zabalené a kupované v Inveltu.Jinak kámoš si tam mašil knoflíky,tak to udělám stejně.Na ty úchyty kouknu,třeba tam budou pasoval a nemusím nic šít
Upravil Lisner P dne 15.03.2011 07:00
Na foto se těším, díky. Na boku nahoře mají kalhoty obdélníky ze suchého zipu a nad nimi poutka, prý je to na šle BMW... Zatím jsem tam dal normální kšandy na skřipce, co nejširší, stylově modro/bílé a funguje to, ale BMW má kšandosystém určitě promakanější...:-)
Hmmm, kšandy s nápisem BMW ale jinak mi přijdou jako kterékoliv jiné, myslím uchycením. Na Rallye 3 snad musej dělat nějaké speciální pokud se maj chytit sucháčem na bocích...
chlapci našli jste tam někde, že vnitřní vložka je goretex?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Rallye 3 mám od podzimu.
Dnes jsem si vyjel odpoledne pročistit hlavu, jen tak okolo komína. V Krnově pěkných 12-14 stupňů, tak jsem nahodil jenom Devold s dlouhým rukávem a na to R3. Cesta v poho, paráda. Tak jsem to vzal po těch našich děravých okreskách směr Jeseník, Zlaté Hory, Jindřichov. To jsem ale nečekal - v lese na asfaltu sníh a led, teplota okolo jednoho stupně.....
takže jsem chtěl napsat tohle: cca 80 km, teplota okolo 1 stupně, R3 a Devold s dlouhým rukávem, a pocit tepla tak akorát na hranici ( ještě jedno triko bych snesl ) Zbývajících 70 km bylo už tepleji asi 10 st. a to už byla úplná paráda. Takže jsem zvědavý, jaké to teda bude při 25 stupních.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !