jedna z najlepsich cien ( aj ked to nie je vsetko )
rozmyslam nad Y+koncovka na 11,5ku a uz som si aj pojazdil v tejto konstelacii
Vzhladom na kratkost jazdy newim fundovane reagovat ale jednoducho sedliacky to na mna spravilo dojem v tom ze odspodu to zilo ( moto bola taka krosovejsia )
( vysie rychlosti nad 100km/h ) som nedosiahol nebolo kde pocas skusky, zvuk v tychto rychlostiach nebol nejak zvlast neprijemny, bol pekny kultivovany
Newim posudit celodenne dialkove presuny a hluk a do lesa ked potrebujes byt potichu taky nic moc
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Já jsem to tam blbě napsal.Ten výfuk mám a jsem spokojenej,ale chtěl jsem znát názor i někoho jinýho.Trochu mi vadí,že na svody nepasuje origo koncovka.Tahám informace i pro zetora.
Když je hlad,je i husa dobrá.
a viete preco maju take ceny ake maju?
co je lacne je podozrive, alebo su posledny mohykani ktory funguju v zmysle primerany zisk?
vie to niekto fundovane vysvetlit?
sharon: Y+koncovka = 6500 Kč
RP tuning: Y+koncovka = 11500 Kč
Na tohle ti asi neodpovim,každopádně je to z nerezu,Svody jsou parádní Y s lambdou uprostřed.Za mě je to kvalita za dobrou cenu.Cestovat se s tím dá taky.Dodávaj k tomu i tlumivku.Když jsem ho pořizoval,tak komplet byl za 8500kč.
zetor napsal:
Tak to netušim.Zkusím to a uvidím jestli to bude fungovat.Zase to není nějak extrémní částka.Doufám že na tom svodu není nějak extra co zkazit.
Ty svody jsou asi podle Remuse,těch se neboj.
zetor napsal:
Tak to netušim.Zkusím to a uvidím jestli to bude fungovat.Zase to není nějak extrémní částka.Doufám že na tom svodu není nějak extra co zkazit.
Ty svody jsou asi podle Remuse,těch se neboj.
Svody podle remuse a až bude víc přebytečných peněz,tak tam koupím teho homologovaného remuse...!!
Kasak napsal:
Na tohle ti asi neodpovim,každopádně je to z nerezu,Svody jsou parádní Y s lambdou uprostřed.Za mě je to kvalita za dobrou cenu.Cestovat se s tím dá taky.Dodávaj k tomu i tlumivku.Když jsem ho pořizoval,tak komplet byl za 8500kč.
a tvoje poznatky/zkusenosti po troch rokoch?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Už jsem to říkal i Kašákoi,kámoš měl koncovky Sharon na Bigovi a druhej na Suzuki GS 500.Perfektní zpracování,perfektní zvuk,perfektní cena.
Upravil Kubrt dne 17.03.2011 13:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no me to celkem zaujalo, ale nvm jestli to ma smysl, pokud bych za to nekde dostal flastr nebo pri pripadny nehode by na me automaticky spadla vina..
R 1100 GS
no nevim, podle mě nemá koncovka výfuku snad vliv na horší ovladatelnost motorky, možná se pletu ale podle mě je to blbost... to by znamenalo třeba, když si dám do hl. světla nehomologovanou žárovku a něco se stane, tak jsem viníkem nehody? nevím ale přijde mi to jako hloupost... flastr možná, ale jinak nevím...
Jezdím tak, jak umím...
Vina na tebe nespadne ani kdyz mas treba sjety pneumatiky,pokud je evidentni,ze to na nehodu nemelo vliv!Tady je pruser asi jen alkohol a drogy.Tam to odskaces i kdyz to treba nebyla tvoje vina.
Ale pokutu ti dat muzou.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Fila napsal:
no me to celkem zaujalo, ale nvm jestli to ma smysl, pokud bych za to nekde dostal flastr nebo pri pripadny nehode by na me automaticky spadla vina..
Kamarád dostal loni v Německu za nehomologovaný výfuky pokutu 70E, policajti říkali, že ve Švýcarsku nebo Itálii by to bylo daleko víc.
no pokud vim tak pokud je na vozidle neco, co by neproslo technickou kontrolou a tedy neni zpusobile silnicniho provozu, tak ses automaticky vinik nehody (napr. na aute kola 17" kdyz v TP mas povoleny rozmery 14" a 15". Pokud to je jinak nez si myslim, tak budu velmi rad jestli me z meho omylu vyvedete
R 1100 GS
Fila napsal:
no pokud vim tak pokud je na vozidle neco, co by neproslo technickou kontrolou a tedy neni zpusobile silnicniho provozu, tak ses automaticky vinik nehody (napr. na aute kola 17" kdyz v TP mas povoleny rozmery 14" a 15". Pokud to je jinak nez si myslim, tak budu velmi rad jestli me z meho omylu vyvedete
Také žiji v tomto domnění.
Jedna věc je pokuta, či zavinění nehody z hlediska policie, ale pak je tu ještě pojišťovna, která nemusí zaplatit škodu, protože bylo na vozidle něco, co tam být nemělo, což může být ošetřeno ve smlouvě.
Upravil stepan dne 17.03.2011 14:04