Včera jsem byl v Pečkách v sokolovně na Vítkově kvartetu,potkal jsem lidi,který jsem neviděl dvacet let. Hrozne jsem se zmastil,ještě teď mám rozostřeno. Vítkáči nezklamali.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Díky. Mě stačí za méně peněz. Líbí se mi Nilfisk C 120 za necelé 4.000,-. Ale dostal se mi do ruky leták, kde je Proteco s tlakem 165 barů za stejné peníze. Když jsem si to na netu vyhledal, tak píšou: ...axiální třípísté čerpadlo, ze slitiny kovů, uložené v olejové lázni... Má s tím někdo nějakou zkušenost?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Díky. Mě stačí za méně peněz. Líbí se mi Nilfisk C 120 za necelé 4.000,-. Ale dostal se mi do ruky leták, kde je Proteco s tlakem 165 barů za stejné peníze. Když jsem si to na netu vyhledal, tak píšou: ...axiální třípísté čerpadlo, ze slitiny kovů, uložené v olejové lázni... Má s tím někdo nějakou zkušenost?
zavolal jsem kdo mi to dodával a ptal jsem se jestli je to fakt wapka... Řekli mi upřímně. Možná stala 5, nevím. Ale je to pecka
Měl jsem wapku od Karchera za 13 000kč...prodal jsem jí a koupil obyč z akce v Lídlu za 1500kč...funguje parádně a naprosto stejně...mám jí asi rok nebo dva...