vevis napsal:
Bubo ten duben bohuzel nedopadne,i kdyz jsem to v planu mel.Ale musim zorganizovat jinou mensi akci a 2 hned po sobe delat nechci.Predbezne planuju sraz na konec cervna.
Sakra, a já se tak těšil na tu TOLIHO C1 na můstku s Hicksem na tandemu.
vevis napsal:
A myslim si,ze Prezi udelal jednu velkou chybu.Jak se to cele rozpoutalo,tak podle mne se mel rychle zapojit do dizkuze.A ne 2 dny vymejslet nejake prohlaseni...
Kdo nedělá chyby? Jak jsem ale psal, třeba za tím byla loajalita k Milošovi - pustit do světa finančně "intimní" záležitosti byla věc Miloše, nikoliv Preziho. Miloš taky mohl říct co vám je do toho - kdyby chtěl.
Já kolikrát musím také řešit podobné problémy - něco bych rád řekl, vysvětlil, ale zároveň bych mohl říct něco, co si druhá strana nepřeje, aby bylo odkryto a tak musím mlčet a nebo postupovat hodně diplomaticky a postupně. V tomhle nevidím v té věci zásadní problém.
vevis napsal:
Kdyz je proti nejakemu managerovi prijis velky odpor u zamestnancu,nespokojenost s jeho praci atd.,tak se urcite obcas stane,ze ho reditel proste odvola.Vetsinou je to pro neho lepsi reseni,nez mit ve firme vetsinu zamestnancu nespokojenou a nastvanou.
No vždyť to taky tak Miloš vyřešil... Ono to pro uklidnění situace bylo asi jediné možné řešení - většina lidí by to jen těžko kousala, kdyby Prezi ve funkci pokračoval dál.
BMW GS = stroj na radost
Nikdo mě také doposud nepřesvědčil, že do věcí kolem webu může jakkoliv mluvit. Ustoupil jsem hrubému nátlaku a udělal ústupek, o kterém dodnes nejsem přesvědčený, že byl správný. Vzhledem ke slovům, co na webu zazněla přemýšlím o budoucnosti webu a smyslu mé práce. Rozhodně mě to nenabudilo k další činnost, spíše naopak.
Uplne chapu a je mi to lito...
Upravil alesvagner dne 14.03.2012 10:41
Vnímám věc stejně, ale myslím že by jsi měl na věc kouknout i z větší vzdálenosti. Jsem přesvědčen, že drtivá většina lidí měla na mysli jen dobro tomuto webu.
Způsob byl od počátku cílem mé kritiky. Ale zase tě může potěšit, že lidem na tomto webu záleží, ať už byli na kterékoli straně.
Myslím že možná stačilo vystoupit s takovým razným příspěvkem dříve, a nebo postavit se za Preziho a nabídnout změnu v posuzování reklamních inzerátů.
,,Nikdo mě také doposud nepřesvědčil, že do věcí kolem webu může jakkoliv mluvit" ne?
Hele vše špatné je.......někdy se prostě nedaří, bude lépe.
Já si tvé práce vážím, a vím že i ti co jsou na druhé straně barikády.
A závěrem si dovolím napsat názor, myslím že odchdem preziho tento web spíš ztratil.
Dával do toho nový vítr, a já jeho práci zde zaregistroval. Chtělo to jen trošku citu.
Ale to už.....
Milos napsal:
Stále mě štve, že to odnesl Prezi, ale jedině já jsem za celou věc zodpovědný, protože jsem souhlasil s podmínkami inzerce ap. V první řadě vina je na mé straně. Nikdo mě také doposud nepřesvědčil, že do věcí kolem webu může jakkoliv mluvit. Ustoupil jsem hrubému nátlaku a udělal ústupek, o kterém dodnes nejsem přesvědčený, že byl správný. Vzhledem ke slovům, co na webu zazněla přemýšlím o budoucnosti webu a smyslu mé práce. Rozhodně mě to nenabudilo k další činnost, spíše naopak.
Milosi -- prijde mi, ze zbytecne bagatelizujes to pozitivni:
- mas tak loalajni clenskou zakladnu, pro kterou by mnoho jinych adminu vrazdilo
- web porad funguje a je navstevovanej -- i bez tvych zasahu
- cast kmenovych uzivatelu po te cause prebehla z Cendura sem
+
- zjednodusujes causu Prezi jen na finance -- tak to ale prece nebylo
---
Fakt myslim, ze nemas vubec duvod byt ukrivdeny.
+
Mozna bys mohl nekdy dorazit na sraz a popovidat si s nami i mimo zaznam.
Upravil hicks dne 14.03.2012 11:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Dával do toho nový vítr, a já jeho práci zde zaregistroval. Chtělo to jen trošku citu.
Stalin do toho tenkrat daval take novy vitr
17 cm
Čím používáš gigantičtější přirovnání tím více se propadáš mezi neschopné vést dialog. Nedokážeš udržet linku diskuze, myslíš na to jak ohromit, tudy cesta nevede-aspoň tedy u mne. Pokračuj.
Waltr napsal:
Čím používáš gigantičtější přirovnání tím více se propadáš mezi neschopné vést dialog. Nedokážeš udržet linku diskuze, myslíš na to jak ohromit, tudy cesta nevede-aspoň tedy u mne. Pokračuj.
co cekas, ze ti napisu na takovou ptakovinu, cos napsal...
17 cm
Milos napsal:
Stále mě štve, že to odnesl Prezi, ale jedině já jsem za celou věc zodpovědný, protože jsem souhlasil s podmínkami inzerce ap. V první řadě vina je na mé straně. Nikdo mě také doposud nepřesvědčil, že do věcí kolem webu může jakkoliv mluvit. Ustoupil jsem hrubému nátlaku a udělal ústupek, o kterém dodnes nejsem přesvědčený, že byl správný. Vzhledem ke slovům, co na webu zazněla přemýšlím o budoucnosti webu a smyslu mé práce. Rozhodně mě to nenabudilo k další činnost, spíše naopak.
Jenomze Milosi,prestoze jsem s tvym rozhodnutim spokojeny,tak kdyby jsi rozhodl ve smyslu s Prezim pokracuju dal,manazer je to dobrej,ale tady ho musim trochu usmernit a vysvetlit mu,ze bmwgs funguje od zacatku trochu jinak nez cenduro,tak si myslim ze by to proslo taky.
A hlavne je to taky o nejake otevrenosti.Asi neni spravne,nechat zit nektere lidi v presvedceni,ze je potreba web temer dotovat,ze provoz je dost drahej a oni s nadsenim pisou cestopisy,davaj je k dispozici zdarma atd.Paja1 ma pocit,ze je spravne ti dat i zisk z kalendare,aby bylo na provoz.Ze jsi to odmitnul je vec druha.
Nerikam,ze tak naivni jsou vsichni.Ale nevidim nic spatneho na tom zde napsat Hele kluci,dnes uz je web v pohode ziskovy a je jen na vas jestli se na jeho chodu chcete dal nezistne podilet.Jestli ne,tak vsechy cestopisy bude muset psat Prezi,protoze ma tomu odpovidajici zisky(nadsazka).
Taky by asi bylo dobre,aby ti co vetsinou kritizuji bulvarni vlakna,vlakna o nicem atd. vedeli,ze prispevky v nich maji pri tvorbe ceny reklamy stejnou hodnotu jako prispevky tykajici se motorek.Alespon Prezi toto ve svych podkladech pro inzerenty nijak nerozlisuje.Tohle asi taky dost lidi netusilo,ze dnes uz je vicemene jedno co se pise,hlavne aby toho bylo hodne.
Ja doufam,ze tohle nakonec dobre dopadne a ty dostanes chut a motivaci pokracovat dal.A ver tomu,ze kdyz z toho budes mit mesicne milion(ale ty!),tak nikdo normalni zde nerekne ani slovo.A neni potreba to ani nijak tajit.A nikdo nechce,aby to tu bylo nekomercni!Jenom proste kazdej nezkousne,ze se penize nedelej podle zasluh.
Jako,ze jsem te nikdy nekritizoval,tak tady uznavam,ze toto ale byla tvoje chyba.
A ted neco sam za sebe.I kdyz si myslim,ze neco malo jsem pro web taky udelal,tak ja s tim urcite nekoncim.I kdyz se moje aktivity muzou zdat nezistne,tak me tenhle web zatim o dost vic dal,nez vzal.A nejde o penize.Takze ja jsem tady v plusu!
Upravil vevis dne 14.03.2012 11:27
Já si myslím že už jen z úcty k Milošovi by jste se na tu debatu o hovně mohli vysrat.
Myslím že to pro něj není jednoduché a ještě furt tu o tom musí číst.
Splněný sen moje 1100GS
Jako nezůčastněný a nový, mám poměrně nezkreslený pohled historií vývoje.
Jediný kdo má neoddiskutovatelníé právo kamkoli směřovat web, je Miloš jako jeho majitel. Chápu rozhořčení uživatelů, že se z komunitního webu, založeném na vlastnictví (současném či minulém) a "lásce" k BMW GS, kde lidé chodí na rady a porady, vzájemně si pomáhají a radí a i nabízejí kde co sehnat levněji, stalo místo kde se hlídá, kdo co prodává a inzeruje a jestli na tom nevydělává a případně platí inzerci. Nicméně to bylo rozhodnutí Miloše a BYLO vědomé, jak několikrát deklaroval.
Může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, dokonce znechuceni sem můžeme přestat chodit, ale to je tak VŠECHNO.
Pokud to nechtěl Miloš dělat sám, má plně právo si na to kohokoli vzít, najmout nebo se domluvit kohokoli. Dokonce je výhradně JEHO věc, jestli a kolik za to bude dotyčnému platit.
K cenám se vyjadřovat nechci, ale je pravdou, že jejich výše pravděpodobně způsobila zvýšený zájem o hlídání inzertního prostoru. Nicméně uvědomme si, že tohle není obecný reklamní a inzertní prostor. Toto je velmi úzce specializovaný prostor s velmi vysokou mírou cílení. To se v obecném světě velmi draho platí.
Mě osobně, by se líbilo, kdybych tu mohl vždy najít jak rozumě a výhodně pořídit věci potřebné i takové které prostě chci, ale na druhou stranu já jako nový a řadový člen jsem poznal už jen nové (drahé) uspořádání a musím říci, že mě nijak neomezovalo.
Upravil Traverz dne 14.03.2012 11:32
Traverz napsal:
Může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, dokonce znechuceni sem můžeme přestat chodit, ale to je tak VŠECHNO.
to je pind.
To, ze se protistrana ozve je jednim z hlavnich piliru demokracie.
Akorat samozrejme, Milos na to NEMUSI brat zretel.
A o tom to je
17 cm
vždycky to tak bylo a vždycky bude - po bitvě se vyrojí hromada generálů, že? koho se tohle celé emočně nebo jinak dotklo, tak podle toho reagoval. kdo si přečetl každý desátý příspěvek, vytvořil si "nadhled" , který byl ve skutečnosti neinformovaností.
a tak se teď můžeme dočíst, kdo se měl jak zachovat, co měl napsat, co nenapsat, co si měl myslet, jak vůbec myslet neměl, že mít názor znamená být "malý" čech, podsouvají se tu různé motivy, proč co kdo ... ach, tohle nám jde už nejspíš od školky, co?
shrnutí typu traverz už tady bylo tolik, že mám pocit, že už si to kluci kopírujete. ale i tak díky za ně, aspoň vidím, že jedeme v pochopení tohoto všeho každý v jiné koleji ...
a už mi zakažte klikat na deklaraci nespokojenosti sakra
To, ze se protistrana ozve je jednim z hlavnich piliru demokracie.
Akorat samozrejme, Milos na to NEMUSI brat zretel.
A o tom to je
Ty jsi protistrana? a čeho prosím Tě?
ja jsem ten, se kterym vzdy prohrajes, puso
17 cm
myslis jako smerem OD racionalnich argumentu K demagogii?
jo.. vsiml jsem si
17 cm