No neber to :-D http://reality.ba...ojcice.php
Upravil MartinM77 dne 05.02.2016 11:49
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
pepanek1150 napsal:
ještě jednou k rukavicím ohledně dotazů. dal jsem za ně cca 1000,- klukům v okolí jsem to nabízel taky, ale vetšinou jsou to majitelé GS od léta 2015 a všechno na sebe již mají. O možnosti vyzvat lidi tady na fóru k větší objednávce jsem neuvažoval, neboť mám i špatnou zkušenost nějakého většího objednávání ,, zde pro někoho ,,. Clo ? To jsem neřešil, neboť jsem objednával něco pro švagra cca za 4 tis. a přišlo to stejně jako balíček z Tábora. I kdyby CLO bylo, tak by se asi rozepsalo mezi lidi a myslím, že by to vyšlo stejně na půlku. Nejsem expert na materiál jako TTomáš ( nerejpu mysslím to vážně ), ale rukavice kvalitní jsou. Je tam ,, made in taiwan ,, stejně jako na mraky věcech kupovaných TADY ve značkových obchodech. Spoustu věcí by se v Evpropě vyrobit mohlo, ale proč platit lidem a snížit zisky, když to může dělat někdo jiný za takovou měsíční výplatu, za kterou by jim to daty nikdo nědělal i kdyby to byla výplata za týden. Žijeme ve světe, kde chce jen kvalitu spojenou s nápisem či logem, co je za tím už nikdo neřeší a nevidí.
Čus,
jenom dotaz,tabulka velikostí sedí,nebo jsi si objednal třeba o číslo větší než podle jejich tabulky?Dík za odpověd.
Narazil jsem při hledání hliníkové flašky na kufr na termosku v podobě normální flašky.Za ty prachy tu nekoupíte ani obyčejnou.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it