Připadal jsem si jako ****, že bych si toho nevšiml. Ale jo. Nevšiml. 2007. Každý jiný. Mr. GS má pravdu. Objednací číslo podle vinka je stejný pro obě strany. My ale máme taky pravdu. Každý je jiný. Nepřekvapuje mě to, protože výrobci jsou schopný vymyslet magořiny. U Opel Astra c bylo vnitřní zrcátko zezadu podivně vlnkovatý. jen na jedný polovině. Že prej výrobce zjistil, že bez toho ta zrcátka vibrují... Pravda/hloupost? Netuším a je mi to jedno. Moje motorka jezdí, takže nechám závažíčka jak jsou. No! Sakra, mám objednaný manuální tempomat.... :-)
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
No myslím že je to jak jsem psal, od roku 2008 jsou záváží kratší, takže u novějších motorek by měly být jen kratší. To že by někdo měnil poškozený za starší je nepravděpodobné- ale ne nemožné.
A u starších modelů- těch co měly původně delší (300g) se při poškození menil, samozřejmě za nové...kratší.
Tím to pro mě končí.
Jelikož jako čerstvý majitel jednoho z GS veteránů pročítám zpět všechna stará "vlákna", přidám svou reakci na toto hodně staré téma. Zcela jistě to tam není pro nic za nic. Taky to tak mám a napadá mě snad jen jediné. Nemůže to třeba souviset s chováním motocyklu při ubrání a přidání? Třeba se tím nevývažkem na řidítkách ty boční záškuby částečně eliminují.. ?
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil
Geckar napsal:
Jelikož jako čerstvý majitel jednoho z GS veteránů pročítám zpět všechna stará "vlákna", přidám svou reakci na toto hodně staré téma. Zcela jistě to tam není pro nic za nic. Taky to tak mám a napadá mě snad jen jediné. Nemůže to třeba souviset s chováním motocyklu při ubrání a přidání? Třeba se tím nevývažkem na řidítkách ty boční záškuby částečně eliminují.. ?
tipuji vyvazeni riditek, asi by mela byt v podelne ose moto vyvazena
a nebo naopak teziste posunute, protoze dynamika plynu a treba kroutici/klopny moment box.motoru
Geckar napsal:
..... ja tam mám závažia navlas rovnaké, tak, ako ich tam fabrika našrubovala.