Nový RT je nádherný. Moc se mi líbí (popravdě RT se mi líbilo vždy - i starší modely). A co se týče blinkrů, bude to zase jen o zvyku. Myslím, že kdo bude RT nebo nějakej K model (tam už toto ovládání bylo letos) od BMW chtít koupit, tak tuto věc určitě překousne. Já letos pojezdil všechny nový K modely a vždy jsem si po pár kilometrech zvyknul, takže jak si příští rok půjčím nový RT, tak si na to "unifikovaný" blikání zvyknu po chvíli zase.
Nemuzu si pomoct, ale uz kdyz se treba koukam na ST od Hondy, tak RT je to same, vypaada jako vetsi skutr :-) Samozrejme na cesty je to prima...hned za GS
BMW R1150GS MY02
Blinkry ja to poslední co bych řešil. Občas přesedám z jedný motorky na druhou a vůbec mě to nepřijde. Prostě jak sednu na GS tak přepnu a je po problému. Je fakt ale že blinkry na každý straně ten správnej má něco do sebe-je to takový pohodlnější
Jedu? Tedy žiju!
no jistě, na ovládání blinkrů si člověk zvykne, jenže ruku na srdce ... pro mě bylo vždycky RT takovej sen, co bych chtěl mít jako druhou motorku, ale teď? Vážně přemýšlím co mi nabídne RT proti MG Norge nebo novým Hondám V4, ať už VFR nebo novýmu Pan Europanu
zatím leda ESA ... přibližovat se ke standardu nebo průměru v době kdy jsou na trhu víc než zdatní konkurenti nevím jestli je ten pravý tah
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal(a):
no jistě, na ovládání blinkrů si člověk zvykne, jenže ruku na srdce ... pro mě bylo vždycky RT takovej sen, co bych chtěl mít jako druhou motorku, ale teď? Vážně přemýšlím co mi nabídne RT proti MG Norge nebo novým Hondám V4, ať už VFR nebo novýmu Pan Europanu
zatím leda ESA ... přibližovat se ke standardu nebo průměru v době kdy jsou na trhu víc než zdatní konkurenti nevím jestli je ten pravý tah
Nevím, kde vidíš problém oproti staršímu modelu. Navíc k té poznámce, myslím, že ta ESA není zrovna málo. A pokud Ti jde o výkon a modernost, je tu ještě K1300GT. RT je tu pro ty, kterým jízda s boxerem vyhovuje. Přes všechny handicapy to má přece sakra hodně do sebe, právě pro pohodový cestování. Pro mně je to třeba pořád jedinej cesťák, co bych si ZATÍM byl ochoten koupit. (co přijde s lety je pochopitelně otázka)
Maiali nel Fango!
S japonci bych R1200RT určitě nesrovnával. S těmi soupeří K1200LT nebo K1300GT. Boxer v RT je o pohodovém cestování a tady vidím konkurenci opravdu jen v této krasavici.
Norge se mi opravdu moc líbí.
R1200RT má nízko světlo a vždycky na mě působí jako velký skůtr.
Nejkrásnější RT bylo pro mě tohle.
To je pro mě parádní cestovní klasika.
Teď máme malé děti, takže jezdím sám, ale časem určitě přesedlám na silnější motorku a budu cestovat ve dvou. Pak budu vybírat mezi Moto Guzzi Norge 1200GT, BMW R1200RT, a nebo BMW R1200R s pořádným plexim a né těmi srandičkami co k ní prodávají teď.
Upravil paja1 dne 07.11.2009 19:17
Pája