Keramická pasta na vysoké tlaky a teploty ideální na drážkové hřídele
Upravil famoza dne 03.02.2015 22:18
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Prosím o radu, chci měnit olej v kardanu (hruška), olej mám MTX 75W-140, který se tam podle všeho hodí, ale co nevím tak je množství. Píše se tu 0,18 - 0,20 - 0,22L. Mám R1200GS r.v.2004 bez vypouštěcího šroubu.
Čím víc to čtu, tak jsem z toho větší magor.
Proč zrovna já, proč né on!!
poslední údaj je 0,18dcl - 180ml jinak to tlačí ven gufero
Upravil walda dne 20.06.2015 22:39
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Děkuji za info, teď to dělám a přeměřil jsem ještě kolik tam dával servisák minulej rok, tak naměřeno 200ml a podle papíru v servisu 200ml. Tak zvolím zlatou střední 190ml. Ještě jednou díky.
Proč zrovna já, proč né on!!
Prosím ještě o radu, zjistil jsem že zadní brzdy jsou k.o. a při výměně mi vypadla jen jedna pružná podložka, myslím si že mají být dvě. Tak asi mechanikovi se buď hodila nebo na ni zapomněl. Prosím o radu kolik je tam tedy kusů a jestli se dá tady někde zajistit. Děkuji.
jirka1978 přiložený následující obrázek:
paveltresnak napsal:
Máte prosím nějaký tip na servis v okolí Nového Boru (České Lípy)? GSA 1200 2009. Najeto 90tis.
Podle toho,co potřebuješ. V Praze na severním okraji ordinuje Servisák z těchto stránek (ale momentálně je na dovolený) a nebo blíž k tobě (u Mělníka) jsem já. Ale já mám jen malou "ordinaci" a nedělám velký "bebí",protože na to nemám zázemí a potřebný vědomosti.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS