Mám dotaz, od jekého výrobce máte přidělané na hliníkových kufrech , držáky na PET lahev a kanistr. Jedná se mi o kufry BMW ADV hliníkové. Pokud máte nějaké foto sem sním. Pro inspiraci.
Uvažuji pořídit si taky nějaký ten držáček, ale co jsem zkoušel nějak mi tam nepasuje.
Pak mě zajímá , netaví se kanistřík od výfuku,když je na levé straně u výfuku. Na Vario kufrech jsem měl vše od Marseluse , ale teď mi to tam nějak nesedí. www.kapa-toner.cz
Kufry GRAVE, držáky GRAVE (na míru), 3x 1,5l hliníkové láhve. Levá strana je určena pro přepravu alkoholu, pravá strana pro 3l pitné vody.
lochman přiložený následující obrázek:
lochman napsal:
Kufry GRAVE, držáky GRAVE (na míru), 3x 1,5l hliníkové láhve. Levá strana je určena pro přepravu alkoholu, pravá strana pro 3l pitné vody.
neni to trochu nepoměr?
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
lochman napsal:
neni to trochu nepoměr?
Neboj, vyvazuji litrovym tulackem v levem kufru. Pro dva na deset dni tak akorat. Hlavne kdyz v kazdem kempu my slovane zveme sousedy na panaka.
Tomi napsal:
Mám dotaz, od jekého výrobce máte přidělané na hliníkových kufrech , držáky na PET lahev a kanistr. Jedná se mi o kufry BMW ADV hliníkové. Pokud máte nějaké foto sem sním. Pro inspiraci.
Uvažuji pořídit si taky nějaký ten držáček, ale co jsem zkoušel nějak mi tam nepasuje.
Pak mě zajímá , netaví se kanistřík od výfuku,když je na levé straně u výfuku. Na Vario kufrech jsem měl vše od Marseluse , ale teď mi to tam nějak nesedí.
Já mám od TT tyhle:
Jara přiložený následující obrázek:
Tomi napsal:
Pak mě zajímá , netaví se kanistřík od výfuku,když je na levé straně u výfuku. Na Vario kufrech jsem měl vše od Marseluse , ale teď mi to tam nějak nesedí.
Já mám od TT tyhle:
Přesně tak to asi dopadne i u mne, asi pořídím držáky jen na PETky. Na ten kanistřík se mi zdá že na tom levém kufru není moc místa.
www.kapa-toner.cz
PETky vozím vepředu, zadek mívám přeloženej i bez vody, je to klasickej cyklistickej alu držák za 50Kč, nahoře to mám posichrovaný páskem ze suchýho zipu. Je přimonovatný na padák. Když s tím řízneš a není v něm PETka, tak se ohne, jde dvarkát, třikát srovat a pak dám novej..
Dodo- přiložený následující obrázek:
Tomi napsal:
...Na ten kanistřík se mi zdá že na tom levém kufru není moc místa.
Dá se tam dostat... Prodávají se pětilitrové kanistry, které jsou lépe tvarované. Jsou nižší hlubší a hranatější a zabírají méně místa. Ty standartní na tom jsou hůř, je špatný přístup k zámkům. Stačí ale sehnat správné kanistry a je vyhráno... viděl jsem je tuším v Hornbachu, sháněj...
To Jara:
Ta Kofola vzadu, to musí být po šotolinové cestě a na sluníčku granát-hadr...
Upravil radosek dne 10.11.2011 10:47
Na obou kufrech zepředu jsem měl cyklolahve v cyklodržákách abych se mohl napít i za jízdy, camelbag moc nemusím. Zezadu na jednom kufru TT držák na 2 PETky a na druhém vlastní držák na plastový 5L kanystr na vodu, měl dole kohout tak se dala napustit voda na vaření, osobní hygienu atd. Benzím n jsem vzledem k 30l nádrži neřešil, ale kamarád měl na obou kufrech kanystry - v jednom vodu, ve druhém benzín. Variant je víc a když se shání, sežene se ideální velikost na každý kufr...
viděl jsem, jak teplo od výfuku kanystr roztavilo. Naštěstí v něm byla zrovna voda.
OK. To je argument. Kanistry s benzinem mám ale na kufrech vpředu. Vzadu vezu zásobu vody... A vpředu od výfuku takové teplo, že by roztavilo kanistr, není... Faktem ale je, že pokud to nevychytáš, můžeš dopadnout i takhle...
(...doufám, že se na mě autor nebude zlobit...)
radosek přiložený následující obrázek: