Nevím kam mou otázku zařadit. V rubrice HLEDAT jsem to nenašel, tak jako vždy. Nějak to vyhledávání nechápu, nebo neumím. Koupil jsem si plakety na tacho a otáčkoměr v km, abych se už příští rok nemusel dívat na ty míle. Někdo tady někde tu výměnu popisoval. Prý je to úplně jednoduché. Do teď to jednoduché bylo, ale ty ručičky nejdou dolů, tak jak jsem si představoval. Mám strach pořádně zabrat, abych tu plastovou hřídelku neulomil. Není tam nějaká finta, jak ručičky sundat?
Řešil jsi nějak podlepení? Obavám se, že to bude v noci nepříjemné na oči. Koupil jsem taky na ebay to samé co ty, ale nedávno jsem tam našel ještě jiné plakety. Včera mi přišly jsou červenočerné tak snad nebudou tak moc svítit. Obávám se,že ty ručičky ulomím.Jdu na to.Doufám, že nebudu za chvilku dávát inzerát na nákup tachometru
Tak se to povedlo. Kdyby někdo prodával do Anglie svoji motorku koupenou u nás, tak vám rád ty anglické plakety nechám. Až se mi to povede, tak sem dám i fotku.
MALI napsal:
Na foto jsem zvědavej a nezapomeň to vyfotit i podsvětlený. Taky se do toho možná letos pustim
Podívej se na Lafiho fotky v tomto tématu.Psal,že to v noci není tak zlé.Má ty plakety bílé,ale já jsem si ve finále koupil ještě černočervené,tak doufám,že nebudou tak moc prosvítat.Případně je ještě podlepím černou samolepkou,tak jak to má Lafi na fotkách.Montáž je vážně jednoduchá a rychlá.Chce to opravdu jen zabrat a ručičky jdou sundat bez problémů.
Já jsem na ně na Ebayi koukal taky, ale chtěl bych vidět ty černý jak svítí v noci, protože Pari tady dřív nabízel údajně origo štítky a když to tam někdo dal, tak to bylo v noci naprosto příšerný. Nerad bych to pak rozebíral znova. Tady fotka PavlaDR
MALI přiložený následující obrázek:
Díky Malimu za přidání mé fotky.Já jsem to nějak nezvládl.Až to bude na moto,tak přidám foto i s podsvícením.Doufám,že na to nezapomenu.Mám teď motorku celou rozebranou,téměř vše odpojené a bez baterky.
Taky pěkná práce.Ty plakety vypadají jako ty moje,tak doufám,že mi to v noci bude svítit jako tobě.Ty bílé,Lafiho plakety se mi zdají dost oslňující,ale možná to tak vypadá jen na té fotce.