Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červen 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 1 z 4:   1    2    3    4  

Gumy na silnici
Petos
Přidané 13.12.2011 20:24

Registrace: 02.12.11
Ahoj. Kupuji 12 se sjetýma gumama. Budu jezdit výhradně po silnicích. Mám jít do Anakee2, nebo mi doporučíte něco jinýho? Máte v merku nějaký levný shop?
Dík

zetor
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 20:27

Registrace: 09.11.10
Teď mám tyto http://www.pneumo...uct_id=542 na silnici i za mokra paráda.Drží pěkně.Kdybych měl v plánu jezdit jen asfalt(+ polňačky),tak si je koupím znova.I nedávno byly v nějakým testu na 2. místě.
Upravil zetor dne 13.12.2011 20:29

PavelDR
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 20:44

Registrace: 13.06.11
Já bych zase jako vždy doporučil Anakee 2.Nechci moc vrtat Zetore,ale jaké gumy byly na prvním místě v tom testu?
Upravil PavelDR dne 13.12.2011 20:57

zetor
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 20:46

PavelDR napsal:
Já bych zase jako vždy doporučil Anakee 2.Nechci moc vrtat Zetore,ale jaké gumy byly gumy na prvním místě v tom testu?

Dunlop Trailmax TR91

HonzaGS-SV
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 20:46

Registrace: 13.09.09
Já mám Metzeler Tourance... asi jako dalších 50% bramborSmile pro mě ideální... na vodě dobré, na silnici též, vysoký nájezd km (cca 20-25 000km), mimo silnici nic moc, ale to asi kde co na těžkým enduru Smile

Kasak
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:06

Registrace: 28.08.08
zetor napsal:
PavelDR napsal:
Já bych zase jako vždy doporučil Anakee 2.Nechci moc vrtat Zetore,ale jaké gumy byly gumy na prvním místě v tom testu?

Dunlop Trailmax TR91
Nechápu jak to mohla vyhrát guma,která udělá 3000 km a je za zenitem.Sad To je moje vlastní zkušenost.Koupil jsem si ji jako novinku,která byla v testech výborná,ale opak je pravdou.Nikdy více.zip it!Za mě jedině MZ Tourace.thumbs up
Když je hlad,je i husa dobrá.

zetor
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:09

Kasak napsal:
zetor napsal:
PavelDR napsal:

Dunlop Trailmax TR91
Nechápu jak to mohla vyhrát guma,která udělá 3000 km a je za zenitem.Sad To je moje vlastní zkušenost.Koupil jsem si ji jako novinku,která byla v testech výborná,ale opak je pravdou.Nikdy více.zip it!Za mě jedině MZ Tourace.thumbs up

To máš pravdu....v opotřebení skončila 6. ze 7....

Kasak
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:12

Registrace: 28.08.08
Jsem na ni tak nas.ranej,že se to ani nedá popsat.Dunlop mi nesmí do baráku a je mi jedno,že vymysleli galusku.
Když je hlad,je i husa dobrá.

Mr GS
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:23

Moderátor
Registrace: 18.12.08
No,jenže to je právě o tom...Zetor nesmí číst testy na gumy na supersporty,ale na endura.hilariousTam by ani takovýhle gumy snad bejt neměly.
Za mě na silnici Metzeler Tourance EXP thumbs up
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

zetor
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:24

Mam to před sebou...Test Enduropneu....5500km....na R1200GS....
Upravil zetor dne 13.12.2011 21:25

Mr GS
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:32

Moderátor
Registrace: 18.12.08
jenže copak je to za enduro pneu,když na nich nenajedeš aspoň 10tis.(nepočítám TKC,Karoo a pod. to je zase o něčem jiným) Na silniční pneu na cestovní enduro je ti taková guma na prd,když s ní pomale neotočíš ani blbý chorvatsko Grin
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

zetor
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:38

Mr GS napsal:
jenže copak je to za enduro pneu,když na nich nenajedeš aspoň 10tis.(nepočítám TKC,Karoo a pod. to je zase o něčem jiným) Na silniční pneu na cestovní enduro je ti taková guma na prd,když s ní pomale neotočíš ani blbý chorvatsko Grin

Taky neříkám,že z nich po 5500km lítalo plátno....

Opotřebení: (jako ve škole)

1.Anakee 2
2. Conti Trail Attack a Avon Distanza
4.Battle Wing
5.Tourance EXP
6.Trailmax TR91
7.Pirelli Scorpion Trail (z těch už to pomalu lítalo)....

Jinak konečný pořadí v testu:

1.Trailmax TR91
2.Conti Trail Attack
3.Tourance EXP
4.Pirelli Scorpion Trail
5.Battle Wing
6.Anakee 2
7.Avon Distanza

Neřiďte se podle toho,páč je to z časopisu Motocykl...Grin
Upravil zetor dne 13.12.2011 21:44

JardaFGS
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 21:40

Registrace: 16.10.09
Anakee 2, táta si je nemůže vynachválit... clap
jardajerman@seznam.cz

PavelDR
Gumy na silnici
Přidané 13.12.2011 23:05

Registrace: 13.06.11
JardaFGS napsal:
Anakee 2, táta si je nemůže vynachválit... clap

Mám přesně tak mladou dceru jako jsi ty.Anakee 2 můžu taky jen a jen chválit.Možná už jsme s tatíkem ve věku,kdy víme co je pro nás dobré,Jsem rád,že sem hodil Zetor ten test.K první části testu se také přiklánim a v té druhe bych Anakee typoval výš.Nemůžu uvěřit.že někdo napíše.že Tourancky drží i na vodě.Já jsem je právě kvůli jízdě v dešti vyměnil za Anakee a už se k nim NIKDY nevrátím.

Medik
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:15

Registrace: 04.05.08
Mám Tourancky. Zadek v plný náloži se odporoučel po 15 tisících - ne zcela, ještě žije a příští rok ho dojezdím, bo se budu placatit akorát kolem komína. To považuji za slušnej nálet - naloženej a nebo naloženej a ve dvou Černá Hora, Slovinsko, Rakousko.....prostě rovně to nejezdí a ojeté jsou hlavně hrany. V dešti jsem taky lecos najezdil, nemám ABS a abych pravdu řekl, nejsem si na Touranckách tak nějak jistej, jako jsem si byl na lehně a Dunlopech. Asi příští sadu vyzkouším ty Anakee, bo jsem už taky starší pán (ale né dobrovolněGrin) a poslední po čem toužím je si pěkně ustlat na tvrdým. Ovšem je to jenom pocit, třeba je to věkem, že jsem už víc podělanej a prostě to v dešti neženu na hranu (no, někdy mě ještě chytnou saze, ale už to není co bylo). A taky je pravda, že na Tourancky nemůžu řít křivého slova. Tam, kde jsem to podělal mě podržel Bobeš i gumy, až jsem nechápal, protože to jasně popřelo fyzikální zákony a já se měl válet daleko od silnice. Neválel, jenom jsem ubrousil kousek boty, utrpěl leknutí a sklidil řádnou nevlídnost od velitelky. Takže pokud nejsi nějakej janek nevylítanej (to by jsi asi nešel do traktoru typu GS) nemáš v podstatě co Touranckama ani Anakečkama zkazit. Já příště otestuju ty Anakee.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink

www.elektrorv.cz
xljanek
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:22

Registrace: 14.10.10
Medik napsal:
Mám Tourancky. Zadek v plný náloži se odporoučel po 15 tisících - ne zcela, ještě žije a příští rok ho dojezdím, bo se budu placatit akorát kolem komína. To považuji za slušnej nálet - naloženej a nebo naloženej a ve dvou Černá Hora, Slovinsko, Rakousko.....prostě rovně to nejezdí a ojeté jsou hlavně hrany. V dešti jsem taky lecos najezdil, nemám ABS a abych pravdu řekl, nejsem si na Touranckách tak nějak jistej, jako jsem si byl na lehně a Dunlopech. Asi příští sadu vyzkouším ty Anakee, bo jsem už taky starší pán (ale né dobrovolněGrin) a poslední po čem toužím je si pěkně ustlat na tvrdým. Ovšem je to jenom pocit, třeba je to věkem, že jsem už víc podělanej a prostě to v dešti neženu na hranu (no, někdy mě ještě chytnou saze, ale už to není co bylo). A taky je pravda, že na Tourancky nemůžu řít křivého slova. Tam, kde jsem to podělal mě podržel Bobeš i gumy, až jsem nechápal, protože to jasně popřelo fyzikální zákony a já se měl válet daleko od silnice. Neválel, jenom jsem ubrousil kousek boty, utrpěl leknutí a sklidil řádnou nevlídnost od velitelky. Takže pokud nejsi nějakej janek nevylítanej (to by jsi asi nešel do traktoru typu GS) nemáš v podstatě co Touranckama ani Anakečkama zkazit. Já příště otestuju ty Anakee.
To neni zrovna dobra volba me vydrzeli jednu sezonu a to jezdim taky nalozeny.

xljanek
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:28

Ja na Anakee 2 kolem 9000 km a oskakane byli jak hradebni vezSad

Medik
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:29

xljanek napsal:
Medik napsal:
To neni zrovna dobra volba me vydrzeli jednu sezonu a to jezdim taky nalozeny.

Dokud nevyzkouším, tak nevím. Faktem je, že jsem mezi těma gumama laboroval již předtím a šel do většinových Tourancek. Je to věčné téma. Ovšem sedmdesátikilovej klučina co jezdí sám bude mít jiné zkušenosti, než tatík jateční váhy s dlouholetou přítulkyní a naloženejma kuframa. Tobě ty Anakee nevydržely zátěž? Taky nejsi drobek, hoď zkušenost do placu.

www.elektrorv.cz
xljanek
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:30

V BMW nejsou blbci oni vedi proc tam davaji Metzeler Tourance.

Medik
Gumy na silnici
Přidané 14.12.2011 08:32

xljanek napsal:
V BMW nejsou blbci oni vedi proc tam davaji Metzeler Tourance.
Jo, s tím se dá pouze souhlasit. Je fakt, že jsem nečekal, že ta guma vydrží tolik.

www.elektrorv.cz
Strana 1 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 193
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,771
Nejnovější člen: sa-001

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.39 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI