Zdarec, měl jsem na Dakarce starej řetěz, docela dlouho... Slyšel jsem i docela hlučný hučení. Předpokládal jsem, že to bude díky starýmu řetězu... Když jsme vyměnil celou řetězovou sadu, přišel jsem na to, že hučení vychazí z motoru. Když jedu bez plynu tak je vše OK, ale když přidám tak se rozhučí... Nemáte někdo tucha čím to je (určitš nějaký ložisko)
Měnili jsme to se známím a no na to koukal, že prej vůle není. Taky ho to napadlo, že by to mohlo být zrovna tuto ložisko... Výměna bude spíš na servis, nebo je menší zásah do motoru?
Ahoj, trochu to ozivim, kdyz slysim huceni jen na 5ku, tak asi kolecko 5st v prevodovce, co? Prvni 4 kvalty stejny normalni zvuk a pri kopnuti 5 takovy spise chrastivy. Nijak silne, ale rozdil poznat je.*pissed*
Zdravím, slyším to pokaždé, když uberu plyn a brzdím motorem... Přemýslel jsem nad tím, jestli to není řetězem, protože když vyvezu přítelkyni tak je to malinko silnější. ale co jsem bavil s pár lidma tak říkali že to tím nebude... tak nevím
wladzimier napsal:
To znamená, vyndat motor z rámu? nebo to není potřeba?
To znamená motor ven a na stole napul. a připrav si víc protože když už to budeš pulit vyěníš preventivně všechny ložiska a gufera a to to pak skáče
... servis a diagnostika BMW Motorrad