Ahoj, uz mam na eFku (dratove kola) nekolikatou dusu a furt s.ina uchaza a ja pri kazde vyjizdce jak vul dofukuju.
Nez sem chytil defet a vymenil duse tak OK. Potom uchazalo, tak sem to nejak zkousl a pockal na prezouvani na nove gumy, gdy sem znova vymenil
nove duse. Samozrejme znova uchazajou a pry to neni reklamovatelne, protoze ze zakona mam dene pred jizdou kontrolovat tlak. Enomze z nafoukani
predek/zadek 1,9/2,5 mam druhy den 1,8/2,5 a za 14 dnu to je 1,1/1,9. No a udajne by to moselo byt do druheho dne vic jak 10% a to neni a je
zajimave ze ty prvni uchazaly stejny tempem.
Co ne poradite, dat do nich antipich (drazzsi spas dy se bojim ze ovlivnim vyvazeni a nedostane se stejne na vnitrni cast ale enom vne odsredivou
silou), nebo koupit defektovy sprej vytrikat, projet a druhy den vymnenit zalepeny ventilek?
Skontroluj ventil a znova celú dušu a hlavne plášť, či tam netrčí dajaký drôtik alebo tŕň. Asi máš defekt, nie je normálne aby si strácal tak rýchlo tlak...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
PeterKeke napsal:
Skontroluj ventil a znova celú dušu a hlavne plášť, či tam netrčí dajaký drôtik alebo tŕň. Asi máš defekt, nie je normálne aby si strácal tak rýchlo tlak...
Prave ze to delaly nove duse ve starych plastoch, to sem prisuzoval nejakemu trnu a preventivne sem ich pri prezouvani vyhodil. Ale ze to delajou i dalsi nove duse v novych plastoch, to mne stve. Samozdrejme v servisu mi zkusily vymenit dalsi ventilky a ze vic mi nemohou pomoct, ze to neni tech 10% aby to byla reklamace.
PeterKeke napsal:
Prave ze to delaly nove duse ve starych plastoch, to sem prisuzoval nejakemu trnu a preventivne sem ich pri prezouvani vyhodil. Ale ze to delajou i dalsi nove duse v novych plastoch, to mne stve. Samozdrejme v servisu mi zkusily vymenit dalsi ventilky a ze vic mi nemohou pomoct, ze to neni tech 10% aby to byla reklamace.
Hoj, pokial ti ten trn alebo drotik ostal visiet v plasti tak to bude robit kazda dusa, ktoru obujes. Skus riadne pozriet ten plast, ci tam smerom dovnutra nieco netrci.
---
Ups, teraz mi doplo ze mas nove gumy... tak potom neviem... ja mam v pneu nastrekan Ultraseal a drzi to ako blazon http://www.tourat...raseal.htm
Upravil sliver dne 08.07.2012 22:46
sliver
TOLI napsal:
Na 650ce mám duše Continental a nikdy žádnej problém.
No, u mne sou to jiz druhe Continentaly a oboje uchazeji stejne, a kdyz sem se ptal na jinou znacku, tak ze to stejne boucha stejne jedna cinska fabrika a jen se lisi potisk. Nebo jejich vymenu, tak odpoved byly ty procenta a ze to neni uznatelna reklamace ze si je musim vymenit za sve i praci vyzut, obut, vyvazit. A to se mne nechce nahodou to bude uchazat stejne a 4 kila v prd...
Jedne teda ta zesilena Pirelka, protoze zesileny Contik (uvazoval sem tehda o nich) stal 700 a prave je nemeli. Proto asi pujdu do ne jake te sra.ky dovnit, ktera to zaceli. Tak zatim zvazuju kerou.