Hojte kluci, uvažuju o koupi nové helmy už delší dobu, poslední dobou se mi začaly líbit ty endurové, máte někdo dobré, nebo špatné zkušenosti s touhle?? Prodejce tady uvádí že prý je v balení i pinlock což se mi líbí... Dík http://www.rockwa...t-ds-black
Zdravím koupil jsem a dodnes lituji, už jsem se ji zbavil. Je v ni strašný hluk a ten pinlock je strašný když si ho dáš tak horní hranu máš přímo v zorném poli,není totiž přes celé plexi. Dále kšilt a plexi jsou přišroubované plastovými šrouby, když mi spadla tak se zalomily a dostat to ven, hrůza. Nevím jak ostatní, ale za mě stašná helma.
cer napsal:
Zdravím koupil jsem a dodnes lituji, už jsem se ji zbavil. Je v ni strašný hluk a ten pinlock je strašný když si ho dáš tak horní hranu máš přímo v zorném poli,není totiž přes celé plexi. Dále kšilt a plexi jsou přišroubované plastovými šrouby, když mi spadla tak se zalomily a dostat to ven, hrůza. Nevím jak ostatní, ale za mě stašná helma.
a teď máš enduro helmu,která má kšilt a plexi přišroubovaný jinak,než plastovými šrouby?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
cer napsal:
a teď máš enduro helmu,která má kšilt a plexi přišroubovaný jinak,než plastovými šrouby?
Jo mam koupil jsem obyc. NOX je to ital vyrabeny v číně má kovové šrouby a i slunecni clonu, ale enduro helmu používám jen na ježdění okolo komina jinak mi vadi jejich hlučnost, používám integralku.
cer napsal:
...právě ta induviduální pestrost názorů tady se mi líbí. Mám ji v černé matné už třetí sezonu a nemůžu si ji vynachválit. Pochopitelně nejni moje jediná, ale naježděno s ní mám nejvíce. Oproti výklopkám je neuvěřitelně tichá a lehká. Na hlavě výborně sedí a ani jí necítíš. Má a celkově tento typ helem o hromadu větší plexi, takže z helmy více vidíš. Mám s ní najeto cca 40 tisíc km, nepočítám kolikrát mi spadla, jednou mě s ní srazil osobák z vedlejší a neupadlo za celou dobu vůbec nic. Tak si to teď přeber, máš to hezky nad sebou. Jo a mimochodem, když už by Shoei neuměl helmy, tak kdo teda ?
Jediné, v čem je např. výklopka lepší, je sklobná sluneční clona, do této helmy jen brýle.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Tuto nemám, ale mám Uvex Enduro a spokojenost... Má ji i kamarád a taky spokojený. Má to lehce tónované plexi, které mě maximálně vyhovuje. Tož další názor tu máš.
ripper napsal:
Tuto nemám, ale mám Uvex Enduro a spokojenost... Má ji i kamarád a taky spokojený. Má to lehce tónované plexi, které mě maximálně vyhovuje. Tož další názor tu máš.
,.. jo,jo,pravdu máš. Tuto Uvexku má i můj kamarad a také velice kvalitní helma. Té bych se také nebál.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.